Fratele Constantin Antimie a plecat în veșnicie. Să mijlocim pentru familia îndoială, pentru soție și cei cinci copilași, rămași orfani.

Un tânăr în vârstă de doar 32 de ani, din comuna Marginea, cunoscut afacerist în domeniul lemnului, și-a găsit sfârșitul în mod tragic luni dimineață, în timp ce se afla în pădure, pe raza comunei Sucevița, unde avea o parcelă în exploatare.

În jurul orei 8.00 dimineață, Secția Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 că un copac a căzut peste o persoană, în zona denumită popular ”Bercheza”, pe raza comunei Sucevița. Cei doi bărbați care au fost martori la tragedie l-au urcat pe Adrian Constantin Antimie într-o mașină, cu intenția de a-l duce la Spitalul municipal Rădăuți, intersectându-se pe drum cu ambulanța chemată de urgență. Din păcate, pentru tânărul de 32 de ani nu s-a mai putut face nimic. Personalul medical a încercat manevre de resuscitare, după care a constatat decesul.

Sursa:

https://m.monitorulsv.ro/Local/2020-10-13/Un-patron-de-gater-tata-a-cinci-copii-a-murit-dupa-ce-un-arbore-taiat-l-a-lovit-direct-in-cap

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s