Prezentare Carte-‎. סֶּֽלָה Sela adică OPRIRE

Aceste meditații sunt instrumente remarcabile pentru fiecare lucrător al bisericii care i-a în serios creșterea și rodnicia în slujirea sa.

În aceste scrieri, fratele pastor Ciprian inspiră perspective profetice, proaspete, practice și provocatoare pentru a mobiliza noii slujitori la construirea Împărăției divine.

Deasupra oricăror probleme, perspective și provocări pastorale, ceea ce dă forța unui slujitor e chemarea sacră, dăruirea totală, bucuria slujirii și lumina unei responsabilități sacre și acesta strălucește prin dedicarea sa neobosită, făcând vie și aprinsă făclia slujirii pastorului Ciprian, făcându-L pe Hristos modelul lucrării sale.

Pastor Ciprian vine din urmă printr-o spiritualitate rară, fiind atât practic dar în aceeași măsura teologic prin abordare; cu o minte deschisă pentru a vedea biserica generației sale vie, transformată după chipul lui Hristos și sănătoasă prin plinătatea Duhului.

Biserica lui Dumnezeu trebuie să cunoască faptul că este timpul să ne ridicăm, să fim transformați și folosiți de Dumnezeu pe deplin în societate și comunitate. Slujirea pastorului Ciprian este exemplară în acest sens.

Pastor Dan Martin Londra

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.