Doar DRAGOSTEA are puterea de a trece dincolo de bariere!

Doar DRAGOSTEA are puterea de a trece dincolo de bariere, nimic și nimeni nu poate sta în fața acestei forțe formidabile, numită DRAGOSTEA!

Nici moartea, nici durerea, nici măcar anii ce trec și lasă amprente asupra trupului, nu poate învinge niciodată DRAGOSTEA.

Am primit din nou, din partea lui Dumnezeu o lecție superbă sub forma unei imagini, imagine ce m-a marcat și m-a determinat să scriu aceste scurte cuvinte.

Am mers la spital în vizită la prietenul meu și al Bisericii Izvorul Vieții, LILU HADADE (care acum a trecut la cele veșnice), acolo în salon, împărțind patul de fier, am văzut doi bătrânei care se țineau în brațe, am aflat că el este de 25 de ani bolnav, iar de cinci ani este paralizat…

Nu știu cum se numesc, nu am văzut prea bine nici măcar chipul lor, însă gestul lor simplu, sublim, sincer, m-a marcat.

DRAGOSTEA, învinge orice barieră, unește, sudează, produce miracolul transformării din DOI, în UNUL.
Am învățat azi că e ferice de cei care rămân lângă partenerul de viață, ferice de oamenii care înțeleg că despărțirea nu-i o soluție, ci lupta împreună, pe câmpul acesta numit viață este singura șansă ce aduce bucuria adevărată! Divorțul nu repară, ci distruge! Rămâi lângă partenerul tău de viață, luptați împreună pentru fericirea voastră.

Mă rog acum, după acestă lecție de viață ca Bunul Dumnezeu să binecuvânteze fiecare familie cu multă iubire!
Iubiți-vă mult!
Cu dragoste,

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.