Jurnal de Rugăciune: Rugăciune pentru popoare fără Biblie din Pashayi, Afganistan

În perioada, 8-14 octombrie 2020,
Rugăciune pentru popoare fără Biblie: Pashayi, Afganistan
După calendarul lunar, în luna octombrie ne rugăm pentru poporul Pashayi din Afganistan, neatinși cu Evanghelia și care nu au Biblia tradusă în limba lor. Să ne rugăm ca Domnul să mântuiască și să ridice lideri Pashayi care să predice Evanghelia acestui popor. Să ne rugăm ca proiectul de traducere a Bibliei să înceapă în limba lor și ca Domnul să trimită misionari la acest popor. Să ne rugăm ca legea din Afganistan, care acum interzice orice activitate creștină în țară, să fie schimbată.

Revizuirea și reînnoirea condițiilor de parteneriat: Papua Noua Guinee
Liderii Asociației de Traducere a Bibliei din Papua Noua Guinee și Biserica din Papua din regiunea insulelor s-au întâlnit pe 28 august în vederea revizuirii Memorandumului de înțelegere (MOU) semnat acum doi ani. Lăudați pe Domnul pentru întâlnirile bune care au avut loc. Liderii ambelor organizații și-au afirmat angajamentul și parteneriatul în traducerea Bibliei. Să cerem lui Dumnezeu înțelepciune și înțelegere, deoarece acești lideri slujesc în domenii de interes reciproc, astfel încât să poată reînnoi MOU cât mai curând posibil.

Strategii pentru a lucra cu Biserica în misiune: Tonga
Wycliffe Tonga Missions (WTM) folosește următoarele strategii pentru a orienta bisericile din Tonga pentru a crește participarea tinerilor și a copiilor la misiunea lui Dumnezeu. Ei vizitează școlile pentru a oferi elevilor educație și conștientizare cu privire la misiune. Câțiva ani WTM a lucrat în parteneriat cu Wycliffe Noua Zeelandă și bisericile din Tonga pentru a organiza și desfășura cursurile de misiune Kairos. Rugați-vă ca generațiile viitoare de tongalezi să fie motivați să se angajeze în lucrarea de misiune, inclusiv traducerea Bibliei, prin aceste demersuri. Rugați-vă ca aceste eforturi depuse să ajute bisericile la încurajarea tongalezilor și să înțeleagă mai bine misiunea lui Dumnezeu.

Sursa: https://www.stiricrestine.ro/2020/10/08/jurnal-de-rugaciune-rugaciune-pentru-popoare-fara-biblie-din-pashayi-afganistan-2/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.