Rugăciune pentru Misiune

Turcia continuă să rămână una dintre cele mai neevanghelizate națiuni ale lumii. Încă este foarte mare nevoie de lucrători în această țară. Biserica existentă este foarte tânără și imatură din punct de vedere spiritual. Funcționarea într-o formă legală din punct de vedere legislativ este foarte dificilă și greu de obținut pentru multe dintre grupurile de credincioși.

Pe lângă evanghelizarea zonelor 0, adică zonele în care încă nu a ajuns Evanghelia și nu sunt biserici plantate, Dumnezeu ne-a pus pe inimă sprijinirea grupurilor mici de credincioși din diferite orașe ale țării. Aceste grupuri nu au posibilitatea de a devenii asociații (forma în care o biserică poate funcționa din punct de vedere legal în Turcia), așa că le oferim posibilitatea de a se afilia asociației noastre și în felul acesta să poată funcționa legal ca biserică. În același timp, putem dezvolta parteneriate prin care noii convertiți să fie încurajați și să poată crește într-un mod sănătos din punct de vedere spiritual.

În ultima perioadă am vizitat trei astfel de grupuri de credincioși din trei orașe din sud-vestul țării, pe coasta Mării Marmara. Ele și-au exprimat dorința de a se afilia bisericii KMK, pe care o păstorim. Două dintre ele au devenit deja în mod oficial filiale ale bisericii KMK.

Am petrecut un timp binecuvântat împreună discutând despre nevoile și greutățile prin care trec acești frați din cauza restricțiilor și persecuțiilor datorită credinței lor în Isus. I-am încurajat să rămână tari în credință pentru că răsplata lor va fi mare dacă vor răbda până la capăt și ne-am rugat pentru ei.

Victor și Priscila, misionari APME în Turcia

Sursa:

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2449066292068548/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.