Creștinul român între ciorba de linte și robinetul de la apa caldă

Cred că deja rezultatele de la alegerile locale nu mai prezintă o noutate pentru nimeni și ascultând declarațiile de învingători ale liderilor pare că toată lumea a câștigat ceva, unii primăria, alții consiliul județean iar alții experiență.

Personal cred că singurul mare câștigător al acestui scrutin este USR-PLUS și nu mă miră mai ales că în multe locuri din țară nu prea a avut cu cine concura așa că iată-ne că după de 30 ani de democrație suntem din nou în situația de a fi “salvați”, nu de fosta nomenclatura și securitate ci de noua “stângă”, vârful de lance al neo-marxismului mioritic cu rădăcini adânci la Bruxelles.

Ceea ce mă îngrijorează nu este doar direcția spre stânga extremă pe care o ia România ci entuziasmul cu care creștinii români dau năvală în a se identifica cu ideologia stângistă a binomului USR-PLUS, grupare care în mod deschis și-a exprimat poziția pro-LGBT și pro-avort, în favoarea ideologiei de gen și a educației sexuale în educație și bineînțeles împotriva Bisericii.

Poate că ceea ce tocmai citiţi sunt cuvinte prea dure dar asta simt în aceste momente. Cred tot mai mult că suntem contemporanii unei lepădări de credință care a început de ceva vreme, vizibilă din plin la Referendumul pentru Familie, o renunțare la valorile iudeo-creștine în schimbul bunăstării zilei de mâine.

Așa cum Esau a renunțat la dreptul de întâi născut dat de Dumnezeu la naștere în schimbul unui blid cu ciorbă de linte pentru a-și potoli foamea, așa unii dintre noi renunțăm astăzi la valorile creștine pe care le-am primit odată cu identitatea de creștin, renunțare de bună voie poate pentru o funcție, pentru un job mai bun sau poate chiar pentru un lighean cu apă caldă.

Ceea ce era o binecuvântare mare pentru Esau, el a nesocotit şi l-a vândut pentru un blid de linte. Ce ieftin? Valorile creștine pentru care au murit martirii și pentru care mai mor și astăzi oameni ai credinței pentru noi nu mai prezintă decât o formă de regres, intoleranță și habotnicie. Influența politicii neo-marxiste prezentate de USR-PLUS o vom vedea cu toții în deciziile care vor urma și chiar mai mult după ce vor câștiga și alegerile generale pentru că asta va urma.

Nu știu dacă ciorba de linte l-a săturat pe Esau dar știu că va mai dura până problema apei calde se va rezolva în București.
Rămân totuși în pace știind că tot ce se întâmplă este în planul și cu permisiunea Lui Dumnezeu.
Închei cu întrebarea: ” Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?’ Evanghelia după Luca 18:8

Doamne ai milă de poporul român!

https://www.facebook.com/100004453486819/posts/1632079883617112/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Creștinul român între ciorba de linte și robinetul de la apa caldă

Comentariile sunt închise.