Aceste biserici nu ajung nici pe instagram, nici pe FB, TikTok sau Reels…

Aceste biserici nu ajung nici pe instagram, nici pe FB, TikTok sau Reels. Ele sunt bisericile mici de la țară. În imagine e Biserica Baptistă din Pescari, județul Arad. Aici am învățat să predic, am spart lemne pentru iarna, am învățat cu tinerii ce înseamnă munca și slujirea bătrânilor. Am petrecut multe sfârșituri de săptămână aici. Tot aici am greșit și crescut. Pentru că bătrânii de aici se bucurau de tinerii ce le călcau pragul și aveau multă îngăduiță pentru cel ce era plin de emoții.

Aceste biserici nu au transmisii online și nici vizualizări pe YouTube. Nu au nici pastori cunoscuți, iar membrii lor nu sunt influenceri în online. Sunt puțini, vizitați rar, dar ei există.

Dar aici se predică aceeași Evanghelie. E nevoie de aceeași hotărâre pentru excelență în predicare, iar dedicarea pastorală e deseori mult mai serioasă decât la oraș.

(Și) din cauza îndrăgostirii de online, tinerii nu mai au ocazia să viziteze astfel de biserici și o dată cu lipsa acestor experiențe au pierdut drumul spre opțiunea unei vieți de slujitor.

Vlad Criznic

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10164206969385076&id=861755075

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.