De ce nu votez USR

Sunt celelalte partide mai bune, fără hoție, corupție, etc? Eu nu fac aici apologia vreunui partid, nici măcar nu scriu împotriva USR, ci împotriva unei ideologii distructive, profund anti-familie, anticreștine.

1. USR a inițiat legea educației sexuale obligatorii, fără acordul părinților. Stiti ce înseamnă această educație sexuală? Pur și simplu nu o să vă vină să credeți…

2. USR a fost singurul partid care s-a opus în mod oficial, vocal și agresiv Referendumului pentru Familie. Nici alte partide nu s-au înghesuit să susțină Referendumul pentru Familie, însă măcar nu s-au opus.

3. USR nu s-a dezis de una dintre „ideoloagele” partidului, care propunea că ar trebui să avem totul la comun – neveste, averi, copii, etc. Un sexo-comunism „cu față USR”…

4. Dacian Cioloș este foarte agresiv de partea homosexualilor, la Parlamentul European. Acasă este tăcut, dar acolo taie și spânzură.

5. USR și-a exclus fondatorul când acesta s-a exprimat pro-famillie. De ce urăsc oamenii aceștia familia normală?

6. USR este o comunitate mică, însă foarte bine organizată, foarte agresivă și extrem de vocală. Modelul vine de la Lenin, de la bolșevici, de la promotorii legii avorturilor în SUA, etc. Astfel de comunități mici, neînsemnate, însa foarte organizate, bine finanțate și foarte vocale au adus distrugeri incomensurabile rasei umane.

7. Senzația de desconsiderare față de „ceilalți”, alura de „guru”, de „mesia”, de „salvați Romania” este o chestie sectară foarte perfidă. Ideea inoculată este că unii sunt elite, restul sunt pleavă. Unii sunt deștepți, curați și frumoși, alții sunt proști, murdari, hoți, corupți si urâți.

PS
8. Dacă vor face reclamații la facebook să-mi șteargă această postare sau să-mi blocheze contul, atunci e vorba despre dictatură, lipsă de demnitate în dialogul uman, înjosire de cea mai joasă speță, mârlănie de haită.

9. Candidatul USR de la Timișoara, Dominic Fritz, mi-a trimis un pliant în poștă. Pe E-mail-ul găsit pe pliant i-am trimis câteva intrebari, legate de poziția lui vis-a-vis de:

– avort
– homosexuali
– familie

Știu că funcția de Primar este mai degrabă administrativă, economică, politică, socială, etc, însă moralitatea bate filmul. Marile imperii s-au prăbușit nu datorită administrației, economiei sau politicii proaste, ci în momentul când au pus răul la rang de bine.
Dar ce credeți că mi-a răspuns Dominic Fritz?
Nimic.
Dumnezeu să-l binecuvânteze.

10. Nu m-a plătit nici Putin, nici Soros, nici Dragnea, nici Lenin sau Maica Tereza să scriu aceste gânduri, ci pur și simplu cred că trebuie să iau atitudine, așa cum probabil și bunicii sau străbunicii noștri luau atitudine în anii 1948, înainte de a se lăsa întunericul comunismului peste România. Ceva asemănător cred că se vrea și acum.

Concluzie
Eu continui să mă rog pentru toți cei înălțați în dregătorii, așa cum mă învață Biblia, inclusiv pentru USR. Mă rog ca toți să se întoarcă la Biblie și la Dumnezeu, din toate partidele, iar Dumnezeu să le dea înțelepciune tuturor celor înălțați în dregătorii, ca să slujească și să conducă treburile cetății în acord cu principiile lui Dumnezeu.

Ioan Ciobotă

https://www.facebook.com/406641929502791/posts/1749655185201452/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la De ce nu votez USR

 1. Pingback: De ce nu votez USR — Ciprian I. Bârsan – ~ Nard ~

 2. Alin Cristea zice:

  Postarea lui Ioan Ciobota nu are de a face cu credinta crestina, care nu se exprima la adresa unui partid sau in favoarea unui partid. Credinta crestina e dinainte de a fi existat partidele. Si dinainte de a fi existat dreapta si stinga, NOTIUNI care nu mai sint la fel de tari azi precum altadata. Complexitatea lumii in care traim e un armasar, postarea lui Ioan Ciobota e un tintar. IDEILE lui Dumnezeu sint in contradictie cu ideile LUMII, un concept TEOLOGIC. Ceea ce scrie Ioan Ciobota – „Dacă vor face reclamații la facebook să-mi șteargă această postare sau să-mi blocheze contul, atunci e vorba despre dictatură, lipsă de demnitate în dialogul uman, înjosire de cea mai joasă speță, mârlănie de haită.” – indica faptul ca nu intelege nici conceptul de dictatura, poate a vrut sa scrie cenzura, dar si cenzura e un concept diferit de cel de MODERARE. Postarea lui Ioan Ciobota se inscrie mai degraba la CALOMNIERE. Sentinta finala din 2013 de la Curtea de Apel din Targu Mures indica ca Facebook e un spatiu PUBLIC, administratorii conturilor si paginilor sint pasibili de pedeapsa nu doar pentru ceea ce scriu ei, ci si pentru ceea ce permit altora sa scrie in perimetrul public pe care il administreaza. DEJA despre mine s-au scris MULTE minciuni.

  In discursul sau calomniator, Ioan Ciobota scrie: „USR a fost singurul partid care s-a opus în mod oficial, vocal și agresiv Referendumului pentru Familie. Nici alte partide nu s-au înghesuit să susțină Referendumul pentru Familie, însă măcar nu s-au opus.” Referendumul pentru Familie nu e buricul Imparatiei lui Dumnezeu. Ametitul Ioan Ciobota nu pare a fi interesat de Imparatia lui Dumnezeu, de acele lucruri care NU se vad din care au fost facute lucrurile care se vad. Calomnierea USR-ului e o tactica ticaloasa, dar mult mai grav e distragerea atentiei de la chestiuni de prim ordin, TEOLOGICE și TELEOLOGICE, cu un discurs aparent logic, dar de fapt ideologic.

  Apreciază

 3. Alin Cristea zice:

  Este credinta crestina un barometru POLITIC? Inainte sa fie partide, crestinii cum gindeau? Dar inainte sa existe stinga si dreapta politica?

  Asistam la o politizare a credintei crestine, adica la o batjocorire a Imparatiei lui Dumnezeu, care are de a face cu lucrurile care NU se vad, cele care nu sint trecatoare.

  Martirii crestini au murit avind o perspectiva mult mai inalta decit dreptul la exercitarea cultului.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.