Comunicat – BISERICILE PENTICOSTALE ROMÂNE DIN AUSTRALIA SĂPTĂMÂNA DE POST ȘI RUGĂCIUNE 13-20 Septembrie 2020.

Frați și surori,

Biserica “TABOR” din Melbourne(pastorul Mircea Cîmpean), cheamă toate Bisericile penticostale române din Melbourne și din toată Australia la o săptămâna de post și rugăciune pentru Statul Victoria și Melbourne – Săptămâna 13-20 Septembrie 2020.

Bisericile din Australia se alătura acestui demers și prin post și rugăciune credem ca putem ieși biruitori in acesta lupta spirituală care se da tot mai intens in aceste vremuri deosebit de grele.

Biserica Philadelphia Melbourne(pastor Gabi Izsak), in ziua de Joi 17/9 mijlocește prin Post și Rugăciune pentru starea spirituală a credincioșilor din Melbourne (în special) și din Australia (în general), iar in celelalte zile, din acestă Săptămâna specială, îndeamnă fratii și surorile la rugăciune insistentă înaintea Domnului pentru vindecare spirituală și fizica! Doamne ajută! Doamne dă izbândă!

„ Dumnezeu să aibă milă de noi și să ne binecuvinteze,să facă să lumineze peste noi Fața Lui, – ca să se cunoască pe pămînt calea Ta, și printre toate neamurile mîntuirea Ta!” Psalmul‬ ‭67:1, 2‬

Comitetul BPR Philadelphia Melbourne
Pastor Gabi Izsak, Senior Pastor
Pastor Doru Muresan, Assistant Pastor

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.