Botez în apă în Biserica „Maranata” Vigo

Deși vremurile sunt grele, unii dintre noi găsesc că este timpul să-și facă ordine în viața spirituală, tocmai acum, deoarece, timpul nu mai suferă amânare.

Biserica Penticostală „Maranata” din Vigo, este o comunitate mică, dar dinamică. Rezultatele se văd, sunt evidente, palpabile. Șapte tineri, băieți și fete, au încheiat legământ cu Domnul, în apa botezului, duminică 26 Iulie. Toți aceștia sunt copiii fraților, cu excepția unuia dintre ei ce vine din lume, dar cu rădăcini evanghelice (bunicii sunt credincioși).

Datorită restricțiilor impuse de autorități, serviciul divin s-a desfășurat în localul Bisericii „Maranata”, iar la sfârșit, frații s-au deplasat la un râu din apropiere unde au efectuat botezul.

Frații, Sorinel Talpeș, presbiter cu atribuții pastorale, un lucrător neobosit în zona de nord-vest a Spaniei, împreună cu presbiterul Francisc Penacec de la Biserica „Betel” Aviles, au slujit la acest eveniment, comunitatea bucurându-se de Cuvântul Domnului, cât și de mărturia celor 7 care au intrat în apa botezului.

Cu o zi înainte, sâmbătă 25 Iulie, fratele Talpeș a slujit la un alt botez, în Biserica Penticostală „Râul Vieții” Mirandela (Portugalia), unde o soră l-a mărturisit pe Domnul în apa botezului. La acest eveniment a slujit și diaconul Liviu Stan de la Biserica „Metanoia” Salamanca.

Domnul să-i binecuvinteze pe toți acești frați și surori ce au încheiat legământ cu Mântuitorul lor, precum și întreaga comunitate din care aceștia fac parte!

https://spaniaevanghelica.com/botez-in-apa-in-biserica-maranata-vigo2/?fbclid=IwAR3jV1MyhQpdDE0I6EYWdbHqF1QQrMGT21ne_J35pMaw4OqWlHA4egEfgeA

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.