Alegeri 2020: Moderatorii anunțați pentru dezbaterile prezidențiale – CNN lăsat pe dinafară

Dezbaterile prezidențiale dintre președintele Donald Trump și candidatul Democrat Joe Biden vor fi moderate de jurnaliștii de la Fox News, C-SPAN și NBC, CNN fiind exclus din dezbateri pentru prima dată din 2008, anunță Comisia pentru Dezbateri Prezidențiale, preluată de The Hill.

Chris Wallace (Fox News Channel), care i-a enervat pe unii republicani pentru întrebările tranșante adresate lui Trump și oficialilor Casei Albe, va modera prima dezbatere prezidențială din Cleveland, Ohio, pe 29 septembrie.

A doua dezbatere, care va fi în stilul town-hall, va fi moderată de Steve Scully (C-SPAN) în Miami, pe 15 octombrie.

A treia și dezbaterea prezidențială finală va fi moderată de Kristen Welker (NBC) și va avea loc în Nashville, pe 22 octombrie.

La nivelul vicepreședinților va fi o singură dezbatere între vicepreședintele Mike Pence și senatoarea Kamalla Harris (D-Ca), care va fi moderată de Susan Page (USA Today) și care va avea loc în Salt Lake City, Utah, pe 7 octombrie.

Campania lui Trump a presat comisia pentru a fi introdusă o dezbatere suplimentară la începutul lunii septembrie, susținând că alegătorii care votează mai devreme de cât de obicei, prin poștă, ar trebui să audă candidații înainte de a vota.

Campania lui Biden a declarat că rămâne angajată doar în cele trei dezbateri convenite inițial.

Surpriza acestei runde electorale o reprezintă neintroducerea CNN-ului în schema dezbaterilor, chiar dacă în 2016 Anderson Cooper a moderat una dintre dezbaterile dintre Donald Trump și Hillary Clinton.

https://tribuna.us/alegeri-2020-moderatorii-anuntati-pentru-dezbaterile-prezidentiale-cnn-lasat-pe-dinafara/?fbclid=IwAR0_OspUm-TjYLzkTwTSCHmlLKOLFOJ4k-SR-vLBdVPOboV8b5w9KRH8EW8

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.