Fratele Constantin Pintilie a plecat ACASA la Domnul! Bunul Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El. Ps116:15

Astazi, 1 septembrie 2020, cel care se numea Constantin Pintilie a plecat spre un loc mult mai frumos, un loc in care nu este durere si suferinta, un loc minunat, acolo unde este atata pace si liniste, un loc de nedescris.

Bunicul meu(tatuca) , pentru cei care nu l-ati cunoscut un om bland, calm si plin de dedicatie pentru Dumnezeu. Mereu te-am apreciat pentru credinciosia ta si lucrarea la care ai fost chemat, pentru felul in care Domnul a lucrat prin atatea marturii si rugaciuni ascultate.

Multumim Domnului pentru ca prin tine suntem si noi, ai lasat in urma pamantul acesta si te-ai dus la Domnul pe care il iubeai atat de mult. Se pare ca Domnul si-a sfarsit lucrarea pe care o facea prin tine pe acest pamant, lucrarea roditoare si plina de viata pe care ai facut-o.

Cu toate ca in ultima vreme ne-am unit in rugaciune, am avut speranta pana in ultima clipa ca Domnul poate face o MINUNE prin care poate sa-Si proslaveasca numele, vedem astazi ca totusi El a decis altceva pentru tine si anume sa te intalnesti cu El. Ai ales astazi sa-ti sfarsesti lucrarea la care ai fost chemat pe acest pamant. Ai fost si vei fi mereu o amintire vie, un exemplu de urmat. Speram sa fim macar jumatate cat ai fost tu.

Chiar daca ai lasat in urma oamenii dragi tie, stim ca acolo unde te-ai dus este mult mai bine, acolo impreuna cu Hristosul cel viu si adevarat.

„Căci pentru mine a trăi este Cristos, iar a muri este un câştig. Dar dacă trebuie să mai trăiesc în trup, aceasta înseamnă o lucrare roditoare pentru mine şi nu ştiu ce să aleg. Sunt strâns din două părţi: doresc mult să părăsesc această viaţă şi să fiu împreună cu Cristos, pentru că este mult mai bine, însă pentru voi este mai bine să rămân în trup.”

Filipeni 1:21-24

https://www.facebook.com/100002297691262/posts/3230795580340333/?extid=YWqZCfAghnO5A7YC&d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.