Destainuirile unui jucator chemat de Radoi la nationala: „Eu sunt pocait. M-am botezat la 18 ani si mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu”

Portarul Astrei Giurgiu, David Lazar, traieste marea bucurie a vietii sale: a fost convocat la echipa nationala pentru prima data.

„Sincer, visam, speram, dar eram asa, in dubiu, daca voi fi convocat. Il tot vedeam pe selectioner in tribune la meciurile noastre de play-off, iar asta imi dadea o motivatie in plus”, a spus fotbalistul giurgiuvenilor.

Portarul crede ca religia sa l-a ajutat in viata.

„Eu sunt pocait, cum zice lumea, dar nu apartin niciunui cult. Pur si simplu, la 18 ani, cand m-am botezat, mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu. Sunt casatorit cu Damaris, avem doi copii, Ianis David de 4 ani si Sara Maria de 3 ani, si sunt un om implinit.

Fotbalul nu e decat o meserie pentru mine, prin care incerc sa avem un trai decent, dar pe care incerc sa o fac cat mai bine, cat mai onest. Si uite ca Dumezeu m-a ajutat. Visam cu ochii deschisi sa ajung la nationala si sunt fericit ca mi s-a implinit”, a spus Lazar pentru gsp.

Ultima data cand a aparat pentru nationala Romaniei a fost in 2012, cand a fost convocat la echipa de tineret.

https://m.ziare.com/astra-giurgiu/destainuirile-unui-jucator-chemat-de-radoi-la-nationala-eu-sunt-pocait-m-am-botezat-la-18-ani-si-mi-am-pus-viata-in-mainile-lui-dumnezeu-1628200

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.