Covid 19 O boală ce poate fi învinsă!

Fiindcă am văzut atâta teamă în jurul meu, deznădejde, debusolare…. am luat hotārârea de a împărtăşi cu voi experiența mea legată de infectarea cu Covid 19, ştiu că pentru unii din noi poate fi fatală, dar trebuie să înțelegem că nu suntem veşnici aici pe acest pământ, mai devreme sau mai târziu vom pleca iar viața noastră e în mâna Celui ce ne-a creat, Dumnezeu!

In Martie, 16 m-a luat cu dureri cumplite de spate şi mă gándeam cā poate am infecție la rinichi deşi în viața mea nu am avut vreo infecție. Apoi durerile s-au extins în tot corpul, mă dureau oasele, muşchii, aveam febrā mare şi o stare de slăbie în tot corpul.

În 17 martie spre seară m-am dus la spitalul Beaumont din Troy, Michigan, la urgențe cu dureri şi febră mare, frisoane, mă gândeam am 3 copii acasă şi nu vreau să le dau şi lor din răceala mea.

Acolo am stat 1ora in sala de aşteptare după care m-au dus pe un hol în care am stat 4 ore. Veneau pe rând asistentele să mă întrebe cum mă simt, ce cred că am!?🙈…apoi una mi-a luat o parte din date, a venit alta şi a continuat cu introducerea altor date, apoi una pentru analizele de sânge, alta pentru analizele de urinā, apoi doctorul de gardă şi aşa fiecăruia trebuia să explic că nu ştiu ce am şi cu ce simptome mă confrunt, …m-am şimțit ca şi într-o țară subdezvoltată şi îndepartată a lumii unde fiecare vorbeşte limba lui şi nici unul nu comunică cu celălalt!

După aceea mi-au făcut un ecograf şi într-un final au hotărât să mă pună într-o cameră, spunându-mi că nu am Coronavirus ci doar un virus puternic în sânge.

Mi-au dat antitermice ca să-mi scadă febra, dar, doar se ameliora fiindcă revenea în forță, muream de frig şi îmi clānțăneau dinții în gură dar nu au vrut să-mi dea pătură ca să-mi poată să scadă febra,..îmi era atât de sete dar medicul de gardă a luat hotārârea să nu-mi dea nimic de băut pânã la ora 5 dimineața la insistențele mele mi-au dat cuburi mici de gheață, doar mi-au pus perfuzii…

De la ora la alta starea mea generală era tot mai rea, febra şi durerile nu mă lăsau, am început să strănut şi să tuşesc şi aşa s-au gándit ca la ora 5 dimineața să-mi ia un test din nas care a doua zi a ieşit pozit.

La ora 10 dimineața, m-a sunat sora mea, mai mică şi m-a întrebat ce e cu mine, fiindcă ea toată noaptea nu a dormit ci s-a rugat pentru mine, ea nu ştiuse nimic din toate acestea descrise mai sus. I-am spus că sunt la urgențe şi nu ştiu nici eu şi nici medicii ce am, doar că mă simt tare slăbită şi febra si durerile nu mă lasă în pace.

Au intrat în cameră doctorul şi asistenta să vadă cum mă simt şi nu am mai putut vorbi la telefon cu sora mea. Ea a început să plângă că nu e lângă mine, dar Duhul Sfânt i-a spus să nu plángă ( sora mea a avut mai multe revelații de la Dumnezeu, ştie bine să distingă glasul Duhului Sfânt) ci să sune familia mea care pe unde se aflau şi pe fratele Beni, pastor şi prooroc, un om a Lui Dumnezeu, el să facă ungerea cu untdelemn soției lui, ca şi cum eu aş fi acolo şi să se roage toți deodată şi El- Domnul Isus se va atinge de mine.

Aşa au făcut, s-au rugat iar eu din acel moment nu am mai avut dureri şi febră. Nu îmi venea să cred cum aşa dintr-o dată toate au dispărut.Dacă Dumnezeu nu s-ar fi atins de mine să mă vindece, eu aş fi fost foarte rău, la cum evolua boala de la o ora la alta…

La 2 ore au venit din nou medicii să mă vadă şi m-au întrebat cum sunt, le-am spus cā eu nu mai am febră, dureri ..m-au verificat şi au văzut ca aşa este, erau aşa uimiți, mă întrebau:

– Nu mai ai nimic, nimic, nici dureri?🤔…ridicau din umeri şi se uitau aşa uimiți la mine, nu ştiau ce mi-au dat că a „functțonat”, fiindcă în afară de antitermic, ceva medicament pentru dureri şi perfuzie nu mi-au dat…apoi peste alte 2 ore din nou m-au vetificat şi eu eram bine…aşa au decis ca în aceaşi zi pe la ora 2:30 p.m. să mă lase acasă. Mi-au spus că dacă mai revine vreun simptom de durere şi febră să mă întorc la ei…apoi zilnic timp de 2 săptămâni le trimiteam la un număr de telefon, temperatura şi le spuneam cum mă simt.

Au urmat câteva saptămâni în care nu am mai avut febră şi dureri dar nici miros şi gust şi m-am şimțit slăbită, oboseam mai repede, dar treptat, treptat mi-am revenit, Slavă Lui Dumnezeu că au trecut toate!

V-am descris această experiență ca să nu vă pierdeți nădejdea în Dumnezeul nostru viu, să ştiți că El e în controlul fiecărui lucru, dar absolut în controlul fiecărui lucru!

Am fost îngrijoată cu locul de muncă şi cu plata la spital dar Domnul Dumnezeu şi aici mi-a purtat de grijă, mi-au aplicat cei din spital pentru asigurare de la stat şi după câteva saptămâni mi-au acceptat şi nu am platit ( trebuia pentru o singură noapte $ 5.500). Mi-au făcut asigurare medicală şi dentară pentru mine şi restul familiei, iar datorită faptului că nu m-am putut întoarce la birou, de la stat am primit în fiecare saptãmână bani.

De multe ori îl limităm pe Dumnezeu, dar El ne-a creat, suntem în Mâna Lui, face ce vrea cu noi, nu ne este dator să ne dea vreo explicație, dar în bunătatea şi dragostea Lui ne face atâta bine.

Slavă Lui Dumnezeu şi mulțumire îi aduc că îl văd în orice a creat, întreg universul e arhitectura Lui!

Fiți tari în credința în DumnezeuTatăl, Isus Hristos şi Mângăietorul nostru Duhul Sfânt, indiferent ce religie aveți, El pe toți ne iubeşte şi prețuieşte, avem aşa de multă valoare în ochii Lui căci doreşte viața veşnică a fiecăruia dintre noi.

Fiți binecuvantați de Dumnezeu: cu sănătate, credință şi putere de a-L urma în orice împrejurare oriunde vă aflați!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Covid 19 O boală ce poate fi învinsă!

Comentariile sunt închise.