ANUL 2020 va ramane in istorie !

Cu cateva minute in urma : DECIZIE DOAR PENTRU JUDETUL AGES !!

Decizie fara precent : Județul Argeș scapă de carantină, dar incepand de joi 30 iulie masca de protecție devine obligatorie în aer liber in zonele aglomerate : piete, targuri, statii de autobuz etc.

Oamenii vor fi obligați să poarte mască afară dacă merg câte doi pe stradă. Excepție de la această regulă vor face copiii sub 5 ani.

Judetul Arges are aproape 590.000 locuitori si are cateva sute de comune si sate.

Eu sper ca nu vor urma si alte zone din Romania. Vine canicula mare, cel putin in sudul tarii ! Sa stai cu masca pe figura la termperaturi de 36 – 38 grade afara mi se pare ceva foarte greu de suportat. Nu inteleg cum vor rezista batranii pe strada.

”In mijloacele de transport în comun vor avea voie mai puțini pasageri, doar cei care ocupă scaunele, fără să fie permiși călători în picioare, iar autobuzele nu vor mai putea pleca din stații dacă pasagerii nu au mască de protecție.

Situația infectărilor din județul Argeș a cunoscut o dinamică nefastă în ultimele două săptămâni. În acest interval, numărul de îmbolnăviri s-a dublat. Luni, au fost raportate 129 de noi cazuri de COVID-19. Săptămâna trecută a fost redus programul teraselor, iar sălile de jocuri și piscinele au fost

închise temporar. Evenimentele private se vor desfășura până la orele 22:00 în timpul săptămâni, iar în weekend până la ora 23:00.

Orice operator economic care nu respectă legislația în vigoare va fi amendat și va avea activitatea închisă pentru 14 zile”

(Sursa : Mediafax)

Via: Paul Ion

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.