China îi obligă pe creștini să renunțe la credință, să distrugă simbolurile creștine sau să fie tăiați de la ajutoarele sociale, spun rapoartele

,,Isus Hristos nu te va scoate din sărăcie și nu îți va vindeca bolile, dar Partidul Comunist Chinez o va face, așa că va scoate acele imagini cu Hristos și va pune o fotografie frumoasă a președintelui Xi Jinping.”

Se pare că Partidul Comunist Chinez (PCC) a forțat oamenii credincioși să renunțe la credințele lor și să înlocuiască simbolurile și imaginile religioase cu portretele președintelui Mao și ale președintelui Xi Jinping.

Rapoartele provin de la Bitter Winter, o publicație pe care Departamentul de Stat al SUA a citat-o în rapoartele oficiale și se descrie ca „o revistă online despre libertatea religioasă și drepturile omului din China.”

În urmă cu câteva luni, oficiali comuniști din Linfen au chemat oficiali din toate orașele și satele locale sub guvernanța sa pentru o întâlnire.

„Participanții au primit ordin să înlăture cruci, simboluri religioase și imagini din casele persoanelor credincioase care primesc plăți ca ajutoare sociale și să le înlocuiască cu portrete ale președintelui Mao și ale președintelui Xi Jinping”, a relatat marți Bitter Winter. „Funcționarii au fost instruiți să anuleze subvențiile pentru cei care protestează împotriva ordinului.”

Un membru al unei biserici de acolo a spus publicației că oficialii comuniști au dat jos scrierile religioase și un calendar al lui Isus din casa sa și au înlocuit-o cu o imagine a lui Mao Zedong, cel mai ucigaș dictator din istoria lumii.

Oficialul comunist a spus persoanei că „gospodăriile religioase sărace nu pot primi bani de la stat pentru nimic – trebuie să se supună Partidului Comunist pentru banii primiți.”

„Un predicator de la o biserică de case a primit o vizită de la oficialii locali în mai”, a afirmat Bitter Winter. „Au îndepărtat o cruce și imagini cu Isus din casa sa și au postat un portret al lui Mao Zedong.”

„Tuturor gospodăriile sărace din oraș li s-a spus să afișeze imagini cu Mao Zedong”, a spus predicatorul. „Guvernul încearcă să ne elimine credința și vrea să devină Dumnezeu în locul lui Isus.”

Publicația a evidențiat, de asemenea, câteva presupuse exemple de oameni care au fost tăiați de la ajutor, deoarece au refuzat să semneze o declarație prin care renunță la credința lor.

Bitter Winter raportează toate persecuțiile religioase din China, inclusiv modul în care China tratează musulmanii, incluzând transportul în lagăre de concentrare și supunere la muncă forțată.

Rapoarte care documentează încercările Partidului Comunist Chinez de a-i determina pe oameni să renunțe la credința lor creștină au fost de ceva vreme. Washington Post a raportat în 2017:

,,Isus Hristos nu te va scoate din sărăcie și nu îți va vindeca bolile, dar Partidul Comunist Chinez o va face, așa că va scoate acele imagini cu Hristos și va pune o fotografie frumoasă a președintelui Xi Jinping.”

Asta le-au spus miilor de săteni din sud-estul Chinei, oficialii locali, în semn de creștere a cultului personalității în jurul liderului puternic al țării, precum și pentru a crește presiunea cu privire la închinarea creștină.

Qi Yan, președintele congresului oamenilor din Huangjinbu, a declarat pentru The South China Morning Post în 2017: „Multe gospodării sărace s-au cufundat în sărăcie din cauza bolilor din familie. Unii au recurs la a crede în Isus pentru a le vindeca bolile. Dar am încercat să le spunem că îmbolnăvirea este un lucru fizic și că oamenii care îi pot ajuta cu adevărat sunt Partidul Comunist și secretarul general Xi ”.

„Mulți oameni din mediul rural sunt ignoranți. Ei cred că Dumnezeu este Mântuitorul lor ”, a spus Qi. „După activitatea cadrelor noastre, își vor da seama de greșelile lor și vor gândi: nu ar trebui să ne mai bazăm pe Isus, ci pe partid pentru ajutor.”

Traducerea și adaptarea Prodocens Media

https://www.dailywire.com/news/china-forces-christians-to-renounce-faith-destroy-christian-symbols-or-be-cut-off-from-welfare-reports-say/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.