Peste 600 de creștini întemnițați în „Coreea de Nord a Africii” fără nici o acuzație oficială

Mica națiune africană din Eritrea nu primește atenția pe care o primesc alți persecutori grei ai creștinilor, dar a fost descrisă ca una dintre cele mai grave din lume în prezent, cu sute de creștini aflați în închisoare pe perioadă nedeterminată doar pentru credința lor în Isus Hristos.

Potrivit lui Todd Nettleton de la Vocea Martirilor, există cel puțin 600 de creștini închiși în Eritrea. Și mai șocant, nici unul dintre ei nu a fost acuzat oficial de vreo infracțiune și nici nu a fost judecat sau să fi primit un avocat. Au „dispărut pur și simplu în sistemul închisorilor”.

Nettleton s-a alăturat recent lui Faithwire și, în ciuda numărului mare de creștini din închisoare, a împărtășit o veste bună. „Am primit de curând știrea că doi prizonieri creștini au fost eliberați din închisoare, au fost lăsați să plece acasă”, a spus el. Cu toate acestea, unul dintre acei prizonieri nou eliberați ar fi trebuit să se ascundă imediat pentru a evita arestarea din nou.

Potrivit lui Nettleton, există creștini în închisorile din Eritreea, care au fost blocați într-o celulă de peste 6.000 de zile, în așteptarea dreptății.

Dacă doriți să încurajați prizonierii prinși în Eritrea, accesați PrisonerAlert.com. Site-ul traduce scrisoarea care este apoi trimisă celor aflați în închisoare. Nu există nicio garanție că prizonierii îl vor primi, dar există alte câteva motive pentru care este încă important să trimiteți o scrisoare.

Pentru început, uneori paznicii citesc e-mailul și încep să pună întrebări și au conversații despre conținutul scrisorii. Un alt efect secundar este acela că, atunci când încep să vină scrisori, oficialii încep să se îngrijoreze. Ei simt greutatea lumii urmărindu-i și se tem de represalii dacă un prizonier evaluat ar muri în custodia lor.

Pe lângă scrisoarea de încurajare, rugați-vă pentru toți cei blocați în această țară puternic persecutată!

https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2020/july/over-600-christians-imprisoned-in-africas-north-korea-without-any-formal-charges

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.