Ceea ce contează cu adevărat

Într-o zi Isus obosit de drum și flamand a fost invitat de o femeie pe nume Marta să găzduiască la ea la masa. Aceasta era genul de femeie care atunci când invita pe cineva dorea ca toate lucrurile să fie bine făcute, casa sa fie curată, mâncarea să fie de trei feluri, musafiri să se simtă bine. Chiar și in cazul primirii lui Isus și-a dat tot concursul ca toate să fie desăvârșite.
Intamplarea spune că avea o soră pe nume Maria care dupa ce a intrat Isus în casa lor si a început să predice, a lăsat-o baltă pe Marta și a stat în preajma Lui absorbind fiecare cuvânt pe care îl spunea. Era fermecată, absorbită, era o legătură puternica, ceva ce nu mai simțise niciodată înainte.
Pentru că Isus nu venise singur Marta avea de pregătit mult mai mult ca de obicei, iar în timp ce ea se straduia ca lucrurile să fie pregătite, Maria sora ei nu punea mâna pe nimic ci doar statea si ascultă predica.
în această situație Marta apelează la ajutorul lui Isus cerându-i să se implice și să o trimită pe Marta la treaba. Insa răspunsul lui Isus este diferit de toate așteptările. Normal și omenește Marta este eroul din imagine, ea este cea care la invitat pe Isus, cea care se luptă ca să fie găzduit bine. Insă lucrarea lui Dumnezeu nu se interpretează omenește și Isus îi spune Martei ca se îngrijoreaza pentru multe lucruri, însă ceea ce Maria a ales este ceea ce contează cu adevărat. 
La fel este și cu noi de multe ori. Ne luptăm să facem viitor copiilor noștri, să fim părinți buni și de multe ori nu mai avem timp sa citim Biblia, nu ne mai rugăm, nu mai avem timp pentru lucrurile spirituale. Ne luptăm ca să facem lucruri bune și valoroase și care din punct de vedere social sunt foarte necesare, însă neglijăm ceea ce contează cu adevărat. Majoritatea acțiunilor noastre au legătură cu pământul și cu viața aceasta biologică însă Dumnezeu intervine și ne spune ca ceea ce contează cu adevărat este sufletul și lucrurile care au legătură cu El.

Pe această cale vă felicit pe toți care v-ați abonat la pagina mea. O sursa de legătura cu lucrurile care contează, cu lucrurile lui Isus.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și sa va păstreze in harul Sau pe mai departe

https://www.facebook.com/100951094926454/posts/152312096457020/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.