California: Guvernatorul Newsom nu a închis doar bisericile, a interzis și întâlnirile din case

Biblia ne spune că strângerea fraților și surorilor în Hristos este o parte importantă a credinței noastre. Matei 18:20 spune: „Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.”

De fapt, cuvântul grecesc pentru biserică este „ecclesia”, care înseamnă „adunare”. Cu toate acestea, Guv. Californiei, Gavin Newsom, a decretat că acest principiu fundamental și de cult este total interzis în statul său!

În primul rând, Newsom a încercat să limiteze toate bisericile la doar 10 persoane, indiferent de dimensiunea bisericilor. Apoi a interzis cântatul în biserici. Iar marți, Guv. Newsom a emis un nou edict prin intermediul Ofițerului de Sănătate Publică din California, dictând că aproximativ 80% din credincioșii din California nu se pot aduna pentru părtășie, oricât de mică ar fi strângerea.

Începând cu 13 iulie, TOATE serviciile interioare sunt interzise în 30 de ținuturi, inclusiv studiile biblice și întâlnirile din case. Și alte ținuturi pot fi adăugate la listă de către Regele Newsom.

În celelalte ținuturi din California, prezența la închinare este limitată la 25% din capacitatea clădirii sau la 100 de persoane, oricare dintre acestea este mai mică. Dar cântatul este interzis, de asemenea, inclusiv studiile biblice și părtășiile din casele credincioșilor.

Același ordin care interzice slujbe în interior și întâlnirile grupurilor de casă, permite, în mod specific, protestele.

În conformitate cu ultima directivă din California, te poți angaja în revolte anarhiste care distrug afacerile și cartierele, dar nu poți avea un studiu biblic cu prietenul sau vecinul în propria casă.

Liberty Counsel va depune o acțiune în instanță împotriva Guv. Newsom în numele pastorului Samuel Rodriguez, președintele National Hispanic Christian Leadership Conference (NHCLC). NHCLC reprezintă 42.000 de biserici la nivel național. Rodriguez este, de asemenea, pastor principal al bisericilor din Sacramento și Los Angeles. Procesul va include multe alte biserici din California.

Guv. Newsom a folosit scuze învechită COVID ca justificare pentru sustragerea drepturilor constituționale ale creștinilor din California. Dar, potrivit datelor empirice ale CDC, rata de decese COVID este în jur de 0.26% – aproximativ aceeași rată ca și gripa.

Citiți mai mult accesând următorul link:

https://tribuna.us/california-guvernatorul-newsom-nu-a-inchis-doar-bisericile-a-interzis-si-intalnirile-din-case/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.