A murit de coronavirus după ce a participat la o “petrecere Covid”. Ultimele cuvinte: “Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”

„Cov19: păcăleală” scrie pe zidul din imagine. Nu doar în România, ci și în SUA există conspiraționiști care cred că Oculta Mondială a inventat pandemia. FOTO: PA/labdible.com

Un tânăr de 30 de ani, din orașul american San Antonio, Texas, a murit zilele trecute de coronavirus, după ce a participat la o “petrecere Covid” dată de o persoană infectată, ca să verifice dacă epidemia este inventată sau reală.

Povestea este absolut cutremurătoare. Medicii care l-au tratat la Spitalul Metodist din San Antonio relatează că ultimele cuvinte ale bărbatului au fost: “Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”, relatează ladbible.com.

În Statele Unite se organizează “petreceri Covid”, la care participă și persoane infectate, pentru a se vedea dacă virusul este real

Pacientul le-a povestit medicilor că era convins că virusul nu e real. În SUA, unele dintre persoanele care bănuiesc conspirații mondiale și nu cred că există pandemia de SARS-CoV-2 participă la petreceri alături de cei testați pozitiv, pentru a verifica dacă virusul e real sau nu.

Așa s-a întâmplat și cu bărbatul care a decedat. Doctorița Jane Appleby, managerul Spitalului Metodist, a spus că pacientul a venit foarte grav bolnav și a murit în spital din cauza virusului. „A fost o petrecere organizată de cineva diagnosticat cu Covid, ideea era să se vadă dacă virul e real și se infectează cineva“, a relatat Appleby.

Starea pacientului s-a deteriorat progresiv până a ajuns în stare critică, apoi a avut tulburări cardiace care au dus la moartea sa.

Explore The Mall End – London: Video Travel Guide

Acest caz e doar unul dintre numeroasele apărute pentru că oamenii nu cred în existența virusului, iar doctorița a povestit întâmplarea pentru a-i convinge mai ales pe cei tineri că nu sunt invincibili.

“Nu vreau să fiu alarmistă. Noi încercăm doar să prezentăm niște exemple reale pentru a ajuta comunitatea noastră să realizeze că acest virus este foarte serios și se poate împrăștia foarte repede”, a explicat doctorița.

https://ziaristii.com/cutremurator-murit-de-coronavirus-dupa-ce-participat-la-o-petrecere-covid-ultimele-cuvinte-cred-ca-facut-o-greseala-crezut-ca-e-o-farsa-dar-nu-e/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la A murit de coronavirus după ce a participat la o “petrecere Covid”. Ultimele cuvinte: “Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”

  1. neicaion zice:

    Vax.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.