Proiectul Arca Vieții, Kosovo

„Arka e Jetes (Arca Vieții) este program integrat pentru copii, care-și propune să prezinte Împărăția lui Dumnezeu pe înțelesul lor.
Scopul principal este îmbunătățirea rezultatelor copiilor în viața de zi cu zi. În ultimul timp am observat că tot mai mulți copii sunt hărțuiți la școală, iar noi, ca biserică, am dori să influențăm comunitatea și să-i conștientizăm pe copii că sunt acceptați și iubiți de Dumnezeu.
Un astfel de program integrat va include lecții morale, sociale, abordarea unor subiecte precum drepturile copiilor, intimidarea în școli, dar și lecții biblice, scenete, muzică, jocuri, lucru manual și mici recompense. O parte a proiectului Arca Vieții este și Kids Melody, un proiect de educație muzicală care va permite copiilor să-și facă vocile auzite și să învețe să cânte la un instrument muzical, le va lărgi aria posibilității de implicare în societate și biserică.
„Arka e Jetes” crează un mediu sănătos, bazat pe valorile creștine, în care copiii pot să crească, din punct de vedere spiritual, intelectual, social și emoțional. Astfel, ne dorim să creștem încrederea și credința copiilor în Dumnezeu.”

Monica, misionară în Kosovo

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2371591179816060&id=1455381658103688

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.