Vesti din Uganda,

Uganda sau oficial Republica Uganda, este o țară din estul Africii cu o populatie de aproximativ 35.000 000 de locuitori
Marius și Marga Bradean slujesc ca misionari în Uganda în zona West Nile, în localitatea Arua din districtul Arua la aproximativ 7500 km de casa. Ei au fost trimiși în lucrarea misionară de Biserica Penticostală Izvorul Vieții din Reșița prin Asociatia Penticostala de Misiune Externa.
Marius și Marga au răspuns Marii Trimiteri pe care Domnul Isus ne-o face nouă tuturor creștinilor în Matei 28, însă Domnul le-a vorbit în mod deosebit lor și le-a făcut chemarea de a sluji în Africa cu mai mulți ani în urmă , atunci când au auzit mărturia unui lucrător de pe câmpul de misiune din Africa.
Anii au trecut iar acum ei slujesc ca misionari printre triburile de ugandezi dar si diverselor grupari de refugiați din Congo și Sudanul de Sud, tari invecinate cu Uganda.
Marius și Marga si-au propus ca în cadrul grupului etnic în care slujesc, să îi învețe pe creștinii locali cum să trăiască un model de viață creștină, să poarte imaginea lui Hristos și să cunoască cât mai mult din Cuvântul lui Dumnezeu.
Fiecare zi petrecuta in Uganda este o noua experienta, pe masura ce vom primii vesti de la ei vom fi bucurosi sa le impartasim cu voi ascultatorii nostri, in acest mod le vom cunoaste mai bine.

vesti din uganda | http://www.radiolevi.ro | oriunde online
ASCULTA 🎧 | APRECIAZA 👍 | DISTRIBUIE ✅ | ROAGA-TE 🙏

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.