Consiliul Național al Elevilor

Cândva făceam parte din acest consiliu. Dar nu mă gândeam atunci că va deveni o unealtă a culturii sexo-marxiste. Și așa din consiliu devenim partid.
Ideea că în școlile din România nu se cunosc detalii despre LGBT (plus tot alfabetul) este o premisă absurdă, ruptă de realitate. Unde e dovada dezinformării? Dimpotrivă, majoritatea elevilor de azi sunt conectați la informații. De asemenea, marea majoritate urmărește cinematografie pe platforme ca Netflix, HBO, platforme care promovează și susțin LGBT. 5 din 5 seriale de adolescenți conțin personaje din „comunitatea” LGBT.
În momentul în care ai astfel de generații în școli (îndopate cu idei marxiste) nici nu poți pretinde că anumite persoane sunt discriminate.
De ce nu își ridică Consiliul Național al Elevilor vocea împotriva discriminării elevilor cu handicap (îi punem pe toți în școli „speciale). Sau de discriminările făcute împotriva elevilor din pătura mai puțin înstărită a țării nu ați auzit? Vreți o școală mai bună? Studiați atunci cultura în cadrul căreia a fost dezvoltat spiritul educațional european. Și ca să nu căutați cuvânt cu cuvânt pe Google vă zic eu: cultura iudeo-creștină.

Beniamin Radu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.