IMPLICĂ-TE și TU!

Haideti sa ajutăm Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” Stoborăști, județul Olt

Pace și har!

Sperăm și ne rugăm ca această scrisoare să vă găsească bine și sănătoși, prosperând atât din punct de vedere spiritual, cât și din orice alt punct de vedere. Dumnezeul harului să vă ocrotească în această perioadă de epidemie și să vă susțină viețile și lucrarea pe care o desfășurați. Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” este localizată geografic în județul Olt, în satul Stoborăști și face parte din Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste „Oltenia”.

În prezent numărăm 23 membrii botezați și vreo 10 aparținători, pastor fiind fratele Ghiță Alexandru. Clădirea unde ne întâlnim a fost construită în anul 1993, deci are o vechime de 27 de ani. Una dintre problemele cu care ne confruntăm în prezent este starea avansată a ferestrelor, acestea nefiind înlocuite din anul în care s-a dat în folosință actuala clădire.

Dat fiind faptul că tocăria de lemn este într-o stare avansată de degradare, am simțit nevoia de a schimba ferestrele bisericii, motiv pentru care am început să strângem bani pentru acest proiect care necestiă suma totală de 9000 lei. În cursul a jumătate de an am reușit să strângem, din fonduri proprii, suma de 5000 lei, plus încă o donație de 1000 de lei din partea unei biserici din țară. Problema epidemiei însă a afectat considerabil strângerea de fonduri pentru acest proiect, dat fiind că unii dintre membrii bisericii fie și-au pierdut locurile de muncă, fie au intrat în șomaj, fie li s-au redus salariile.

Din pricina aceasta, ne găsim în situația în care, fără ajutor din afară, cel mai probabil că nu vom reuși să finalizăm proiectul până în iarnă, așa cum ne-am fi dorit să se întâmple pentru a putea beneficia în anotimpul rece de o izolare mai bună. Apelăm la generozitatea dvs. pentru orice ajutor, indiferent care este suma pe care doriți să o puneți la dispoziție pentru acest proiect. Înțelegem dacă totuși nu este posibil vreun ajutor, știm că frații și surorile din țară suferă aceleași vicisitudini ca noi în acest context de pandemie. Dacă însă Dumnezeu vă pune pe inimă să participați, vă stăm la dispoziție pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0723202899 (Alex Ghiță), sau la adresa de e-mail bbsfantatreimestoborasti@gmail.com.

Ne rugăm ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă poarte de grijă prin harul și îndurarea care sunt oferite în Domnul Isus Hristos. Vă salutăm în finalul acestei scrisori cu salutul bisericii: Harul Domnului Isus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi împărtăşirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! Amin. (2 Corinteni 13:14).

Pastor Ghiță Alexandru

Secretar Alexandru Titi

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.