Franklin Graham îndeamnă biserica la rugăciune pentru situația gravă din Statele Unite

În urma răspândirii protestelor violente, apărute după uciderea de către poliţie a americanului de culoare George Floyd, în mai multe din marile metropole ale Americii evanghelistul Franklin Graham cheamă biserica la rugăciune.

„Ca şi creştini, cea mai puternică armă pe care o avem la dispoziţia noastră este rugăciunea. Ţara nostra are nevoie de rugăciune în aceste timpuri critice,” a scris el într-o postare pe Facebook.

Graham a făcut un apel către biserici pentru „dedica un timp special pentru ţară în cadrul slujbelor de închinare din biserici,” fie că sunt la întâlniri online sau în persoană.

„Ai vrea să te rogi şi apoi să vorbeşti și cu pastorul bisericii tale în legătură cu acest lucru?”, a întrebat el.

Graham a îndemnat la rugăciune pentru pace, perspectivă, răbdare şi o revărsare a înţelepciunii lui Dumnezeu.

El a scris: „Trebuie să ne rugăm pentru PACE, pentru că „mânia omului nu lucrează neprihănirea lui Dumnezeu.” (Iacov 1:20)

„Rugaţi-vă pentru PERSPECTIVĂ, pentru că „înţelepciunea de sus este întâi curată, apoi paşnică, blândă, uşor de înduplecat, plină de îndurare şi de roade bune, fără părtinire, nefăţarnică.” (Iacov 3:17)

„Rugaţi-vă pentru RĂBDARE pentru că „bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi indelunegi răbdări” a lui Dumnezeu sunt pentru noi toţi. (Rom. 2:4)

„Şi rugaţi-vă pentru o REVĂRSARE a înţelepciunii şi călăuzirii pentru liderii şi oficialii care trebuie să gestioneze această criză. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să le schimbe inimile şi să vindece această prăpastie din naţiunea noastră.”

Conform CBN News mai mulţi slujitori duhovniceşti din cadrul „Billy Graham Rapid Response Team” se află în Minneapolis, oraşul în care a fost ucis Floyd săptămâna trecută.

Aceştia lucrează împreună cu liderii bisericilor locale pentru a cere ajutorul lui Dumnezeu şi a-i sprijini în realizarea unei legături de pace cu comunitatea.

Sursa:

https://www.stiricrestine.ro/2020/06/03/franklin-graham-indeamna-biserica-la-rugaciune-pentru-situatia-grava-din-statele-unite/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.