O oază de lumină într-un deșert întunecat

Într-o țară din vestul Africii, se află un spital creștin care slujește musulmanilor, căutând să fie o oază a dragostei lui Dumnezeu într-un popor în care 99% se identifică drept musulmani. Doi dintre misionarii noștri slujesc în cadrul acestui spital. Astăzi dorim să vă prezentăm alți doi lucrători care slujesc alături de misionarii noștri și modul în care ei sunt martori ai lui Dumnezeu prin munca lor.

Salamatou este mentor al copiilor. Copiii o ascultă și au încredere în ea, pentru că are calitățile unui copil. Ea le oferă dragoste, iertare și siguranță. Se joacă cu ei, râde împreună cu ei și mai mult decât atât, Îl caută pe Dumnezeu împreună cu ei. Pentru a câștiga inimile copiilor pentru Hristos, în fiecare zi, Salamatou se face ca un copilaș aplicând cuvintele lui Isus din Marcu 10:14-15 „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia lui Dumnezeu este a celor ca ei. Adevărat vă spun că oricine nu va primi Împărăţia lui Dumnezeu ca un copilaş cu niciun chip nu va intra în ea!”

Issoufou se ocupă de întreținere. Este responsabil peste bucătărie, teren, grădină, casa de oaspeți și spălătoria rufelor. Zilnic el face acele lucruri mici și neobservabile care păstrează pacienții curați, hrăniți și se asigură că nimic nu le creează disconfort. Issoufou găsește timp și pentru a distra copiii. El spune: „Muncim în așa fel încât pacienții să vadă dragostea lui Hristos în tot ceea ce facem.”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2343717322603446&id=1455381658103688&sfnsn=mo

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.