Doi se împotrivesc și biruiesc pe alții 200 – Legea Educației Sexuale în România (revizuită) #DanielGheorghePrededinte

În ultimele șapte zile românii au scontat realizări remarcabile: au biruit pe fanaticii seculariști, atât în America, cât și în România.
În America, doi pastori români din Chicago, Cristian Ionescu și Daniel Chiu au constrâns pe Guvernatorul statului Illinois să deschidă bisericile, iar în România Legea Educației Sexuale a fost întoarsă cu susul în jos, spre frustrarea și consternarea USR și a „minorităților sexuale”, tot de doi oameni: Matei Dobrovie și Daniel Gheorghe.

În prima săptămână din aprilie ni se părea că bătălia pentru educația sexuală, inițiată de USR, a fost pierdută odată ce Președintele Iohannis a promulgat-o. Doar doi parlamentari s-au împotrivit: Matei Dobrovie și Daniel Gheorghe.
Împotrivirea lor a schimbat destinul educației sexuale în România în mai puțin de două luni. Prin împotrivirea și tenacitatea lor, cei doi au forțat revizuirea legii eliminând educația sexuală din școli.

Nădăjduim că Președintele Iohannis va promulga legea revizuită. Mă aștept însă ca el să tergiverseze, așa cum a făcut și la revizuirea Articolului 48. Mă aștept, de asemenea, ca USR să atace legea revizuită la Curtea Constituțională.

Cert e că pe moment forțele tenebroase au pierdut. E bine, însă, să rămânem vigilenți.

Folosesc acest prilej să mulțumesc colegilor care au muncit din umbră pentru revizuirea legii educației sexuale. Se poate!

În special, aprecieri pentru Matei Dobrovie și Daniel Gheorghe. Învățăm, din nou, că buturuga mică răstoarnă carul mare. Împotrivirea lor a devenit molipsitoare și a scontat un succes uriaș pentru mișcarea pro-valori din România.

Din nefericire, încă există pericole. Se va face presiune pentru a include în educația pentru viață și sănătatea și educația sexuală. Cu scopul de a preveni bolile transmisibile și sarcinile nedorite. Ușa încă rămâne deschisă pentru a preda educația sexuală cu aceste două scopuri. Pentru că atunci când discuți bolile transmisibile și sarcina, implicit trebuie să discuți relațiile de intimitate, contraceptivele și folosirea lor și alte măsuri de precauție.

Eu rămân la poziția pe care am promovat-o de 15 ani: copiii și adolescenții trebuie învățați abstinența. Valorile creștine prescriu abstinența pentru adolescenți, monogamia și fidelitatea pentru cei căsătoriți, și celibatul pentru adulții necăsătoriți. Sunt cele mai bune prescripții pentru prevenirea sarcinilor și a bolilor transmisibile.

ANUNȚ: Voi discuta și amplifica acest subiect și mâine (sâmbătă) de la ora 8 seara, când voi intra live pe Facebook. Vă invit să participați în număr cât mai mare.

Peter Costea

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.