Dumnezeu își cheamă ACASĂ COPIII! Dumnezeu să mângâie familia Dudaș care trece prin acestă grea încercare.

Cu profundă durere in suflet ne despărțim de sora noastră Melinda Angela Brânduș. În urma unei îndelungi suferințe, sora noastră a fost chemată la odihnă, acasă, la Domnul. Întreaga comunitate este alături de familia Dudaș , rugându-ne pentru mângâiere și întărirea nădejdeii in revederea in veșnicie.
Cei care vor să fie alături de familia indoliată pot participa la priveghiul care va avea loc Joi, 4 Iunie de la ora 19.00 la Biserica Speranța și Vineri, 5 Iunie de la ora 14.00 la serviciul de înmormântare care va fi oficiat la Cimitirul din Sankt Martin (Traun).
Cele doua slujbe vor fi transmise live pe site-ul nostru, http://www.speranta.at

Familia roagă pe cei care vor participa la înmormântare să evite să aducă coroane si jerbe, fiind de preferat o simplă floare ca simbol al prețuirii celei decedate și solidarității cu familia indoliată.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dumnezeu își cheamă ACASĂ COPIII! Dumnezeu să mângâie familia Dudaș care trece prin acestă grea încercare.

  1. Pingback: Dumnezeu își cheamă ACASĂ COPIII! Dumnezeu să mângâie familia Dudaș care trece prin acestă grea încercare. – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.