VICTORIE URIAȘĂ ÎN CHICAGO!

Cu doar trei ore înainte ca guvernatorul Pritzker să fie tras la răspundere de Curtea Supremă a Statelor Unite pentru ordinele sale neconstituționale și discriminatorii de închidere a bisericii, acum a abandonat aceste ordine. NU MAI SUNT!

Aşa este. Guvernatorul Pritzker a spus recent că nu va permite Bisericilor să se redeschidă integral până la dezvoltarea unui vaccin sau medicament terapeutic, peste 12-18 luni. Dar chiar acum, ca răspuns direct la procesul nostru în numele bisericilor române, și chiar înainte de termenul său de la ora 8 pentru a răspunde Curții Supreme, guvernatorul Pritzker a eliminat toate restricțiile sale privind biserici. NU MAI LIMITĂ DE 10 PERSOANE ORIUNDE ÎN ILLINOIS!

Guvernatorul a emis acum ” orientări ” și ” bune practici ” care sunt simple sugestiții de care biserici să țină cont în propria lor discreție și cea mai bună judecată pe măsură ce se redeschid. Asta ar fi trebuit să facă tot timpul.

Acum, guvernatorul spune inteligent și cavalier Curții Supreme a SUA în seara asta că totul este terminat și totul este bine, și că Bisericile Române nu mai au un caz pentru că le-a permis cu grație să se redeschidă, din bunătatea lui Inima monarhică. Nu atât de repede!

Până când nu există un decret judiciar împotriva lui și un precedent care stabilește că guvernul nu poate închide cu forță Biserica, guvernatorul Pritzker și alții se pot răzgândi din nou în orice moment și probabil o vor face.

Există, de asemenea, problema amenzilor, amenințărilor și daunelor ilegale pe care guvernatorul și primarul HeavyHand le-au provocat bisericilor.

Asuprirea poporului lui Dumnezeu și a Bisericii Sale cu ordine neconstituționale, amenințarea cu închiderea și demola bisericile, iar apoi a spune „nu contează” doar trei ore înainte ca Curtea Supremă să te cheme să dai socoteală pentru faptele tale este însăși definiția tiraniei Nu ne vom odihni și nu ne vom lăsa până când guvernatorul Pritzker nu va fi tras la răspundere pentru acțiunile sale inconștiente, și până nu se va stabili un precedent la nivel național care interzice astfel de abuzuri în viitor.

Vom depune ceva cu judecătorul Kavanaugh târziu în seara asta.

Dar deocamdată… cel puțin în seara asta… putem respira un pic mai ușor și ne bucurăm de această victorie de mărime de Dumnezeu și numită de Dumnezeu. Nu există nici o îndoială că Dumnezeu ne-a adus aici și că El l-a adus pe guvernatorul Pritzker la o înfrângere uimitoare. Nu-i rău, pentru ” cote imposibile.” Toată slava Lui!

Apreciem atât de mult rugăciunile voastre pe măsură ce bătălia pentru libertate continuă! Comunicat de presă în primul comentariu. #LibertyConsilier

Sursa:

https://www.facebook.com/1668654676/posts/10214686519431154/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la VICTORIE URIAȘĂ ÎN CHICAGO!

  1. Pingback: VICTORIE URIAȘĂ ÎN CHICAGO! — Ciprian I. Bârsan – ~ Nard ~

Comentariile sunt închise.