Lideri creştinii îl omagiază pe Ravi Zacharias

Reţelele sociale au fost invadate zilele acestea cu mesaje de recunoştinţă şi apreciere pentru viaţa celui care a fost marele apărător al credinţei Ravi Zacharias, care a plecat în veşnicie la vârsta de 74 de ani. Ravi şi-a petrecut întreaga sa viaţă proclamând adevărul Evangheliei şi apărând credinţa creştină de obiecţiile scepticilor. El a murit acasă în oraşul american Atlanta, în mijlocul familiei, după o scurtă dar dureroasă bătălie cu o formă rară de cancer numit sarcom.

Vicepreşedintele american Mike Pence a postat pe reţeaua Twitter că a fost „cuprins de o adâncă tristeţe la aflarea veştii plecării în veșnicie a lui Ravi Zacharias, un mare apologet creştin a cărui lucrare în câmpul Evangheliei a atins milioane de oameni din toată lumea. Ravi a fost un om al credinţei care ştia cum să împartă drept cuvântul adevărului aşa cum puţin oameni au făcut-o şi a fost un bun prieten.” Pence a continuat spunând: „Atunci când a aflat de moartea lui Abner, David a spus: ‘Nu ştiţi că un mare prinţ a căzut astăzi în Israel?’ Ravi a fost un astfel de om şi îi vom simţi foarte mult lipsă. Karen şi cu mine transmitem condoleanţe familiei şi suntem mângâiaţi de gândul că el a auzit „Bine, rob bun şi credincios.”

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe Kayleigh McEnany a declarat pentru CBN News despre impactul pe care Zacharias l-a avut asupra vieţii ei. Având lacrimi în ochi, ea a spus: „Este o mare pierdere. Tatăl meu spunea mereu că Billy Graham este marele evanghelist. Ei bine, cred că Ravi Zacharias a fost marele apologet.” McEnany își amintește cum în perioada când ea şi-a făcut studiile la Oxford, Zacharias a ajutat-o să „contureze latura filozofică şi academică a credinţei în Hristos din inimă. Ravi, care avea un birou la Oxford, a fost persoana care m-a susţinut şi care mi-a oferit instrumentul inteligent care explică de ce credem ceea ce credem.”

Sursa: https://www.stiricrestine.ro/2020/05/22/lideri-crestinii-il-omagiaza-pe-ravi-zacharias/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s