California ia atitudine: 3000 de biserici anunță redeschiderea pe 31 mai, în ciuda ordinelor guvernatorului

O rețea de 3.000 de biserici din California plănuiește să sfideze ordinele în închidere ale Guv. Democratic Gavin Newsom și plănuiește să redeschidă serviciile religioase în persoană, potrivit Fox News.

Pastorii California Church United, care reprezintă aproape 2.5 milioane de credincioși, au anunțat joi că intenționează să redeschidă bisericile pe 31 mai și să nu mai aștepte faza a 3-a prevăzută de guvernator pentru redeschiderea bisericilor alături de saloane și sălile de sport.

Liderii religioși au ales data de 31 mai deoarece marchează Rusaliile și nașterea Bisericii creștine, fiind o zi potrivită pentru „renașterea” serviciilor religioase.

„Bisericile noastre sunt parte a soluției, nu a problemei”, a declarat Danny Carroll, pastor senior la Water of Life Community Church.

„Suntem o componentă esențială a întregii situații și am fost ocoliți… împinși în lateral și considerați neesențiali”.

Matt Brown, un alt pastor din California, a criticat decizia guvernatorului de a considera bisericile ca fiind neesențiale pe timpul pandemiei.

Cițiți mai mult accesând:

https://tribuna.us/california-ia-atitudine-3000-de-biserici-anunta-redeschiderea-pe-31-mai-in-ciuda-ordinelor-guvernatorului/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.