E timpul pentru bucurie și mulțumire!

După transferul la Iași și intrarea în carantină a întregii echipe RVE Suceava, starea de sănătate a fratelui Daniel Grigoriciuc s-a ameliorat și înregistrează îmbunătățiri ușoare.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a mai adăugat încă o zi, încă o oră, și pentru noi acest lucru este o minune”, a declarat soția dânsului, Tabita Grigoriciuc pentru RVE Suceava.

„Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a fratelui 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐢𝐜𝐢𝐮𝐜 sunt îmbucurătoare. Poate respira folosind doar o mască de oxigen, este conștient și poate vorbi, se pare că ultimele analize referitoare la funcționarea organelor interne arată mult mai bine, iar astăzi chiar a reușit să mănânce normal. Vă multumim tuturor celor care în această perioadă de grea încercare nu ați încetat să vă rugați pentru fratele Daniel și pentru întreaga lui familie. Fie ca Bunul nostru Dumnezeu și Tată să vă răsplătească pe toți! Am dori să continuăm să ne rugăm pentru ei și pentru toți cei care în această perioadă sunt în cuptorul de încercare. Nu uitați, Romani 8:28 rămâne valabil! 𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐯𝐚̂𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢!” anunță într-un mesaj pe pagina oficială Biserica „Betel” din Suceava.

Citiți mai mult accesând

https://www.stiricrestine.ro/2020/04/04/vesti-bune-de-la-betel-suceava-daniel-grigoriciuc-a-depasit-starea-de-criza/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.