“Ce tata am avut și ce mama avem”

Slujirea lui tata a fost desăvârșita dar nu ar fi fost niciodată completa fără ajutorul mamei.In spatele fiecărui program, fiecărei evanghelizari , fiecărei înmormântări sau slujiri era mama.

Mama a fost și este un slujitor neobosit in lucrare, mereu acolo sa ii calce zecile de cămăși sa ii pregătească batistele, costumele, cravatele și bagajul , niciodată nu uita nimic și totul era făcut perfect de fiecare data ..ea se despărțea de el lângă usa mereu cu rugăciune și mereu in spate ii spunea și ne spune : Mergi cu Domnul Isus !

De multe ori ii spuneam mamei de ce tot mereu ii duce cafeaua la pat și de ce ii tot face mereu mâncarea care ii place la orice ora și zicea: lasa mai ca știu ca ii place și cât apreciază .. știa mama, știa mama ce lucrare face .

De multe ori mergeau in slujire impreuna și știa ca tata o sa o pună sa spună versetele de aur pe care le memorează mereu și ea tot spunea: mai Viorel sa nu ma pui dacă nu simti oamenii ca vor sa asculte dar el o punea .. se mândrea cu ea dar nu mândria aia dinaintea căderii , mândria ca slujesc impreuna pe Domnul.. Au slujit impreuna mereu, el pe front ea in cort . Mulți dintre voi o stiti ca pe sora Geta, cea care are mereu un cuvânt de încurajare și un verset potrivit cu starea ta .. pentru noi e mama. Atâtea amintiri impreuna .. de acum ea este stâlpul in familia noastra ..îmi răsuna si acum in minte cuvintele : Geta eu ma rog sa plec primul, eu fără tine nu pot dar tu o sa fii bine, ai sa fii cu fetele, au ele grija de tine.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la “Ce tata am avut și ce mama avem”

Comentariile sunt închise.