DOAMNE AI MILA DE NOI !

Acest mesaj nu este pentru toti ci doar pentru cei care au rabdare sa citeasca pana la capat:

M-am trezit in aceasta noapte gandindu-ma la versetul pe care l-a spus neprihnitul Iov:,,Dumnezeu vorbeste insa ,cand intr-un fel cand intr-altul, dar omul nu ia seama” (Iov 33:14)

Felul in care a vorbit Dumnezeu omenirii,de-a lungul istoriei, a fost divers,nu stau acum sa exemplific,marturie ne sta Biblia.Vreau doar sa spun ca binecuvantati au fost oamenii (natiunile) care au ales sa asculte,atunci cand Dumnezeu a vorbit.

Vreau sa ma refer la poporul nostru,la natiunea romana,majoritatea ne aducem aminte cand ne-a vorbit Dumnezeu , la sfarsitul anului 1989,aratandu-ne ca EL este Dumnezeul Suveran care ridica si coboara orice domnie.

As vrea sa va aduc aminte de stare pe care am avut-o atunci,cand ne-am unit cu totii in rugaciune,ne smeream in genunchi prin petele oraselor si-L improlam pe Dumnezeu prin rugaciunea ,,Tatal nostru”. Ce iesea atunci de pe buzele romanilor era:,,Exista Dumnezeu”nu ne-am rusinat ca si natiune sa marturisim adevarul acesta.

A continuat Dumnezeu sa ne vorbeasca timp de 30 de ani ,prin liniste,pace si binecuvantare.In loc sa continuam sa ne apropiem de Dumnezeu ,am inceput sa ne ingamfam,sa ne invidiem,sa ne separam,ba mai mult am ajuns sa declaram ca noi insine suntem dumnezeii nostrii.Starea aceasta l-a determinat pe Dumnezeu sa ne mai vorbeasca odata,nu numai noua ci intregului pamant,aratandu-ne noua tuturor oamenilor de pe planeta,ca EL este singurul Dumnezeu adevarat si numai EL este,,Turnul nostru de scapare”

In aceste momente suntem toti chemati sa ne retragem si sa facem liniste,as vrea sa facem liniste si in sufletele noastre si sa recunoastem caci numai Dumnezeu ne poate salva,altfel autoritatile o sa ne spuna ca sunt depasite de situatie.

Ca sa nu ajungem aici,pana nu este prea tarziu,dragi romani haideti sa ne unim in rugaciune si sa spunem:,,DOAMNE AI MILA DE NOI”.M-as bucura ca indemnul acesta sa ajunga si la conducatorii nostri si ei sa transmita acest mesaj.De ce sa nu cerem ajutorul lui Dumnezeu care poate sa ne ajute,iar noi sa ne facem in continuare partea noastra.

In incheiere vreau sa las urmatorul verset al BIBLEI:

,,Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu,se va smeri,se va ruga,si va cauta Fata Mea si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara” ( II Cronici 7 :14)

Iosif Curelariu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la DOAMNE AI MILA DE NOI !

  1. Dacă am înțelege în ultimul ceas că Dumnezeu ne avertizează!
    Oh, de am înțelege!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s