Fratele păstor Șerban ajuns la linia de final!

Pentru noi ca familie, fratele Șerban a jucat un rol important. Rodi, soția mea a fost prima fată pentru care s-a rugat la binecuvântarea ei, pe când era păstor în Cuvin, a predicat la nunta noastră, deci s-a rugat pentru binecuvântarea căsniciei noastre, s-a rugat pentru Yared, băiețelul nostru la binecuvântare. 

Fratele Șerban a fost păstorul familiei noastre. Pentru mine a fost inițiator în învățământ, cu el a făcut practica psiho-pedagogică, a slujit la ordinarea mea, tot dânsul a avut cuvântul pentru deschiderea oficială a Bisericii Betleem. Sunt prea multe motive care arată atașamentul meu de fratele păstor Șerban. 

A slujit multor generații de elevi, păcat că împrejurările sunt de așa manieră, că nimeni nu poate veni la înmormântare. Dar ne revanșăm în cer frate păstor. Voi cere un favor lui Dumnezeu să stați lângă noi și la nunta Mielului. 

La revedere frate păstor! Cei care ați fost îmbărbătați de predicile sale pline de afecțiune sunteți mulți. Împreună transmitem un gând al nădejdii familiei îndoliate.

Pe curând iubite frate păstor Șerban!

Sursa: https://onisimbotezatu.blog/2020/03/23/fratele-pastor-serban-ajuns-la-linia-de-final/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Fratele păstor Șerban ajuns la linia de final!

  1. florin spune:

    A republicat asta pe romoflorin.

  2. Ioan Joldes spune:

    Fratele a suferit de ceva?

Comentariile sunt închise.