Biserica Penticostală Golgota, Hunedoara

Dragi frați și surori.

Având în vedere situaţia generată de Covid-19 și creșterea riscului de îmbolnăvire cu coronavirus, ținând cont și de condițiile impuse de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, precum și de recomandările conducerii Cultului Creștin Penticostal, conducerea bisericii Penticostale Golgota Hunedoara a decis suspendarea temporară a tuturor slujbelor publice, precum și a celorlalte activități din cadrul bisericii, pentru o perioadă care va fi comunicată ulterior.

Am luat această decizie ca măsură de precauție, din responsabilitate și prudență, preocupați fiind de protejarea membrilor comunității noastre.

Vom transmite Live pe site-ul bisericii precum și pe paginile de Facebook și You Tube slujbele care se vor desfășura într-un cadru foarte restrâns.

Pe această cale vă încurajăm să folosiți puterea rugăciunii și a părtașiei în familiile voastre continuând să rămânem uniți.

Îndemnăm frații să nu meargă în bisericile din sector întrucât adunările publice sunt limitate la 50 de persoane. De asemenea recomandăm fraților pentru o perioadă de timp, să nu mai frecventeze cercurile de rugăciune decât într-un număr limitat de la 5 până la 10 persoane datorită spațiului aglomerat și pentru a nu intra sub incidența legii proprietarul apartamentului. (Amenda putând fi de la 10.000 la 20.000 lei sau caz penal).

Dacă aveți nevoie de consiliere spirituală sau de rugăciune în această perioadă, slujitorii bisericii vă stau la dispoziție.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!🙏

Conducerea Bisericii

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.