Felicitări!

↗️În decursul zilei de sâmbătă, #tinerii bisericii penticostale Betel din #Moşnița #Veche, din dorința de a avea o comună mai curată, au participat la o acțiune voluntară de #igienizare.

↗️Actiunea a fost organizată chiar de către aceștia și anunțată pentru a ne da concursul, astfel ca #împreună să demonstrăm că ne dorim o comună curată.

↗️După ce au finalizat organizarea acțiunii, mi-au comunicat, și împreună cu colegii de la #Moşnițeana, alături de câteva ajutoare de nădejde, am ridicat aproximativ 20 mc de #deșeuri.

🙏 #Mulțumim tuturor celor implicați în această acțiune și anticipat celor care se vor implica în cele viitoare, iar celor ce fac acest deranj comunei noastre, le transmit doar atât: ,,Suntem o comunitate foarte unită, ne place ordinea, curățenia și vrem să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară! Nu mai poluați, gândiți-vă la #viitorul #copiiilor dumneavoastră când faceți astfel de lucruri!

Unde ați fost educați? Unde ați trăit până în acest moment?

Avem operatori care vin și vă iau deșeurile din fața porții, trebuie DOAR să le selectați, este chiar atât de greu?”

↗️Închei prin a vă comunica faptul că legea este aspră în aceste cazuri, amenzile sunt foarte mari și credeți-mă, atunci când vă depistăm, primiți amenda maximă, și în plus, ca #bonus, vă vom pune și pe panoul rușinii, pentru a vă vedea toată lumea, să vă cunoască vecinii, rudele, prietenii, să vadă ce fel de oameni îi înconjoară și cât de mult vă prețuiți semenii, dar și #sănătatea lor, a noastră, a dumneavoastră, a tuturor.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.