Un doctor, despre coronavirus: „Mă ofer voluntar să mă infectez. Gripa pentru proştii isterizaţi”

SACCSIV - blog ortodox

Sursa: https://www.livearad.ro/un-doctor-despre-coronavirus-ma-ofer-voluntar-sa-ma-infectez-gripa-pentru-prostii-isterizati/

Un cunoscut doctor aruncă-n aer isteria creată de coronavirus. Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, a răbufnit pe pagina de socializare.

Constantinescu susține că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru „categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”, potrivit bugetul.ro.

”GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI”

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege…

Vezi articolul original 218 cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.