Pastor Din Wuhan, Scrisoare Catre Crestinii Din Intreaga Lume: Epidemia Nu Ne Poate Desparti De Dragostea Lui Hristos!

Un pastor chinez a scris o scrisoare catre crestinii lumii, in care descrie situatia cu care se confrunta din cauza epidemiei de coronavirus, mentionand totodata oportunitatea de a-L predica pe Hristos, in acest context.

Pastorul, ramas anonim (din motive de securitate), este unul dintre milioanele de cetateni chinezi aflati in carantina totala impusa de autoritati pentru combaterea raspandirii virusului.

In timp ce China sufera, el crede ca se intampla ceva mult mai amplu si spune ca este timpul pentru crestini sa proclame Evanghelia intr-o tara in care credinta in Iisus este interzisa.

In continuare, cititi scrisoarea completa a pastorului din orasul Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus mortal.

Frati si surori, Pacea Domnului sa fie asupra voastra:

In ultimele zile, pneumonia (cauzata de coronavirus) a fost in centrul gandurilor si a vietii mele. Ma uit mereu la ultimele stiri si ma gandesc la modul in care familia noastra si biserica ar trebui sa faca fata.

In ceea ce priveste familia, am facut rost de masti si mancare si le-am cerut sa iasa cat mai putin din casa. Cand am fost nevoit sa ies afara am folosit o masca, iar restul am lasat in mainile Domnului.

Referitor la biserica, la securitatea congregatiei, va marturisesc ca exista posibilitatea ca membrii sa poata contacta virusul, iar acest lucru ne ingrijoreaza. Este evident ca ne confruntam cu o proba a credintei noastre.

Situatia este extrem de critica, dar avem incredere in promisiunile Domnului, care spune: „Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace, si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.” (Ieremia 29:11).

Prin urmare, noi crestinii avem responsabilitatea de a ne ruga pentru cei care se tem in acest oras si in tara si de a le aduce pacea lui Hristos.

https://afirmativ.com/2020/02/07/pastor-din-wuhan-scrisoare-catre-crestinii-din-intreaga-lume-epidemia-nu-ne-poate-desparti-de-dragostea-lui-hristos/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.