COMUNICAT

ANUNȚ PENTRU CRESTINII DIN ITALIA !!!Stimați slujitori,
Ținând cont de amploarea epidemiei in curs și de măsurile precauționale luate de diversele regiuni din Nord (Emilia Romagna, Veneto, Lombardia, Friuli Venezia Giulia, Liguria, Piemonte, etc) in colaborare cu Guvernul italian și Ministerul Sănătății îndemnăm slujitorii bisericilor din zonele afectate să respecte _Ordinanza_ din fiecare Regiune și *să se evite orice întâlnire in cadrul bisericilor in perioada aceasta* (deocamdată până pe 1 Martie inclus).
Nerespectarea acestor prevederi poate atrage consecințe penale la nivel personal dar și urmări nedorite pentru întreaga comunitate.
Îndemnăm toți credincioșii să folosească acest timp pentru partasia in familie și pentru rugăciune și post pentru țară și pentru bisericile din întreaga lume.
Să nu semănăm panica și necredința dar și să nu cădem in ispita neascultării și nesupunerii prin care să devenim un prilej de păcătuire pentru alții.
Ne încredem in Domnul pentru protecția familiilor și bisericilor și proclamăm Numele Domnului ca turn de scăpare pentru noi.
Fiți binecuvântați!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la COMUNICAT

  1. Pingback: COMUNICAT: ANUNȚ PENTRU CRESTINII DIN ITALIA !!! Să se evite orice întâlnire in cadrul bisericilor in perioada aceasta – CrestinTotal.ro

  2. Ioan Joldes zice:

    Cine face acest anunț?

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.