Vladimir Putin: Căsătoria nu este posibilă decât între un bărbat și o femeie

Imagine

Președintele rus Vladimir Putin a declarat joi că o căsătorie nu este posibilă decât între „un bărbat și o femeie”, susținând ideea de a fixa acest principiu în Constituția țării, scrie AFP.

„O căsătorie este o uniune între un bărbat și o femeie”, a afirmat Putin, în cadrul unei întâlniri cu grupul de lucru format de Kremlin pentru a analiza reforma constituțională propusă în ianuarie de șeful statului.

„Este o idee bună și trebuie să fie susținută. Trebuie acum să reflectăm de ce manieră să fie formulată și unde”, a adăugat el, după o propunere a deputatei conservatoare Olga Batalina de a fixa în Constituție faptul că guvernul trebuie să susțină „valorile familiale tradiționale”.

Olga Batalina a susținut că noțiunea de familie este în prezent în pericol din cauza tentativelor de a introduce noi termeni precum „părinte numărul 1” și „părinte numărul 2”.

„Nu e o fantezie, este o realitate în mai multe țări”, a argumentat Batalina, care face parte din partidul Rusia Unită și care a susținut activ în trecut legea care interzice „propaganda homosexuală” în țară.

„În ceea ce privește părinte numărul 1, părinte numărul 2 (…), atât timp cât voi fi președinte, nu le vom avea. Vom avea tata și mama”, a comentat Vladimir Putin.

Sursa;

http://mobile.hotnews.ro/stire/23662001

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.