Secretul biruinței

Secretul biruinței nu este credința, ci dragostea prin care lucrează credința. Dragostea prin care lucrează credința este muzică pentru suflet; dar credința fără iubire este zgomot de tigaie goală. Vrei să ai o credință mare, atunci trebuie să vrei să umbli în dragoste: în dragostea Lui, nu așa cum crezi tu, sau cum îți este convenabil.

Nu este ușor să renunți la tine, dar când accepți că aceasta este voia Lui, toate devin mai simple. Iubirea doare și respingerea ei doare și mai mult, de aceea, suntem reticenți în a ne abandona în voia Lui pe deplin. Totuși, iubirea este un sentiment foarte plăcut, care îți inundă inima cu o căldură supranaturală. Când accepți: experimentezi. Când experimentezi nu mai vrei să fii altfel, pentru că, iubirea, înainte de a-i transforma pe ceilalți te transformă pe tine. Credeți-mă că vrei să iubești cu iubirea Lui. Cum ar fi fost ca Dumnezeu să ne iubească cu iubirea noastră față de El, sau cu aceea pe care le-o oferim…sau nu…celorlalți?

Tată, în Numele lui Isus venim înaintea Ta și te rugăm să ne transformi potrivit chipului Fiului Tău, în toate privințele. Vrem să iubim ca El. Ajută-ne! Ne abandonăm planului Tău de transformare și declarăm că ne supunem planului Tău de remodelare. Amin!

Ana M.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.