Isteria coronavirusului – pregătire pentru vaccinarea forțată a populației?

În ultimele zile a devenit imposibil de ignorat isteria planetară generată de coronavirusul din China. Unde te uiți – oameni băgați în carantină, chinezii nu mai sunt primiți în localuri publice, bate vântul prin Chinatown-ul din Londra și toată lumea se bate pe celebrele măscuțe, chit că mulți experți spun că nu folosesc la nimic.
Isteria a ajuns așa de mare încât cetățenii care sosesc din China sunt reținuți în carantină chiar dacă testele arată că nu sunt infectați, pe principiul că poate e prea curând, dar totuși o să se îmbolnăvească.
Este foarte ușor să isterizezi populația atunci când îi bagi în cap că ar putea muri de o boală misterioasă venită din China. Doar nimeni nu vrea să moară, așa că lumea e gata la orice pentru a se feri de nenorocire.
Dacă mâine se anunță că s-a creat un vaccin cine ar avea curajul să spună că nu vrea? Și dacă ar avea curajul, i-ar sări ceilalți în cap că toată lumea trebuie să se vaccineze, în numele binelui colectiv.
Unii comentatori au început să se întrebe dacă nu cumva panica este alimentata tocmai cu acest scop, să convingă lumea că este necesar să vaccinăm toată planeta.

https://bpnews.ro/2020/02/01/isteria-coronavirusului-pregatire-pentru-vaccinarea-fortata-a-populatiei/#.Xjk7_iT8uaM

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.