Întalnire Rugăciune Grup Kairos Antsirabe

#KairosCourse_Prayer_Meeting_Antsirabe

Au trecut aproape 40 de ani de când a răspuns chemării lui Dumnezeu de a sluji ca misionară în Africa… Karin Mende este o bună prietenă a noastră, misionară AIM (Africa Inland Mission).

Pentru noi este un model de stabilitate, perseverență, înțelegere a voii lui Dumnezeu și încredere în El în furtuni și provocări.

De fiecare dată când ne-am întâlnit cu Karin, am învățat multe despre cultura malgașă și misiune, din experiențele ei acumulate pe parcursul a peste 18 ani de misiune în Madagascar.

Astăzi, la întâlnirea noastră de rugăciune a grupului Kairos, ne-am bucurat de o ultimă părtășie înainte de reîntoarcerea lui Karin în Germania. Cu siguranță Dumnezeu a pregătit lucruri mari pentru ea și o va folosi în continuare pentru gloria Lui.

Dumnezeu să ne ajute pe toți misionarii să avem un final frumos al slujirilor noastre, prin care Împăratul să strălucească!

––––––––

Almost 40 years have passed since she answered God’s calling to serve as a missionary in Africa … Karin Mende is a good friend of ours, a AIM (Africa Inland Mission) missionary.

For us it is a model of stability, perseverance, understanding of God’s will and trusting Him in storms and challenges.

Every time we met Karin, we learned a lot about Malagasy culture and mission, from her experiences gained during more then 18 years of mission in Madagascar.

Today, at our Kairos group prayer meeting, we enjoyed one last fellowship before Karin’s return to Germany. Surely God has prepared great things for her and will continue to use her for His glory.

May God help us, all the missionaries, to have a beautiful ending of our ministries, so the King may be glorified!

Florin Popa

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.