FÃRÃ(MITURI) din inima Bibliei- În curând o nouă carte pentru slava lui Dumnezeu!

Într-o epocă atât de secularizată, a scrie un volum care să evidențieze pasaje biblice se constituie ca un real curaj sfânt. Modul în care pastorul Ciprian Bârsan redactează schițele sale de predici e efectiv unic, atât prin faptul că majoritatea predicilor sunt organizate în așa fel încât să fie mai uşor reținute, ideile centrale începând cu aceeași literă, cât și prin subiectele deosebit de relevante, selectate pentru a fi abordate tocmai pentru inima ta, drag cititor. Prin modul în care e scrisă această carte, se înțelege clar că ea nu se adresează doar predicatorilor sau teologilor, ci chiar și publicului larg, având o aplicativitate ridicată.

Pastorul Ciprian Bârsan e recunoscut ca un scriitor de referință în spațiul penticostal și chiar evanghelic, nu doar prin numeroasele articole pe care le postează prin intermediul jurnalelor sale electronice, ci și prin cele cinci cărți pe care le-a scris până în acest moment. Slujirea sa, atât ca evanghelist, misionar (intern și extern), cât și ca pastor îl recomandă pentru a scrie un astfel de volum. Recomand această carte deoarece e o reală binecuvântare spirituală pentru fiecare cititor sincer.

Îți doresc ca, parcurgând acest volum să regăsești puterea celei mai valoare Cărți, Biblia; să-L proclami pe Domnul Isus Dumnezeul ca Mântuitor personal, să lupți pentru a fi plin de Duhul Sfânt Dumnezeul, iar Dumnezeul Tatăl să-ți copleșească inima, familia și viitorul cu prezența Sa!

Recomand ca această carte să fie citită cu Biblia deschisă și într-un

duh de rugăciune.

Prezb. Prof. Dr. Nechifor Caleb

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.