Evanghelistul penticostal Reinhard Bonnke astazi a plecat acasa la Domnul!

Numit ,,Billy Graham” al secolului XXI

Evanghelistul penticostal Reinhard Bonnke astazi a plecat acasa la Domnul.

Pentru mine acest mare om al lui Dumnezeu a fost cel mai mare model de evanghelist. Predicile si modul lui de viata mi-au fost o mare încurajare si sursa de inspiratie!

Când am ajuns anul I la Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti în 2005 unii mi-au spus ca îl copiez pe Bonnke. Atunci am auzit prima data de el si dupa ce I-am ascultat prima predica am spus: ,,Defapt predicam la fel!”

În vara lui 2006 l-am vazut prima data în carne si oase în Timisoara pe stadionul Dan Paltinisan unde au fost prezenti peste 25.000 de oameni. A fost cel mai mare eveniment crestin la care am participat vreodata în România. Atunci pentu ca eram parte din staff s-a rugat pentru mine si a rostit o profetie. I-am dat un mic cadou: un borcan cu miere de albine, chiar din stupina proprie. Pentru mine fost o mare onoare sa am acea întâlnire cu el.

La începutul lui octombrie în biserica Times Square din New York am întâlnit un evanghelist german în bârsta de 84 de ani care mi-a spus: ,,Cunosc bine familia Bonnke, Reinhard înainte de finalul acestui an va muri!” Am fost marcat de ce mi-a zis si azi am vazut vestea oficial pe CFAN.

Bonnke va ramâne ca o mare embla a penticostalismului secolului XXI. Viziunea lui a fost ca Africa sa fie spalat a în sângele lui Isus.

Într-o zi marturiseste el pe când slujea ca misionar în Lesotho avea o problema financiara si în timp ce mergea pe strada Duhul Sfânt i-a spus: ,,Bonnke vreau sa îti dau 1.000.000 $ pentru misiune! El s-a oprit în loc si cât a putut de tare a strigat Dumnezeule nu vreau Un Milion de $ pentru misiune, vreau 1.000.000 DE SUFLETE PENTRU TINE!”

A refuzat Milionul de Dolari pentru Milionul de Suflete! În 2001 Dumnezeu i-a dat peste 1 MILION de suflete la cruciada de evanghelizare din Lagos, Nigeria. Prin misiunea care a facut-o, a condus la HRISTOS peste 78 De MILIOANE de suflete.

Sursa: Florin Pop

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.