A venit vremea României

În timp ce mă rugam pentru națiunea română mi-am dat seama că sunt în cameră cu mine doi îngeri. Nu îi mai văzusem niciodată până atunci, pentru că erau mult mai mari și îmbrăcați foarte diferit de ceilalți îngeri pe care i-am mai văzut în trecut.

Îngerul fermier ținea în mână o hartă deschisă și puteam vedea că este o hartă a României. În timp ce mă uitam la hartă era ca și cum ea prinde viață și priveam țara de sus. Era ca și cum se desfășura în fața mea întreaga istorie a țării, iar imaginile se schimbau pe măsură ce anii treceau. Privind această imagine auzeam mereu în duhul meu următorul lucru: ”România a fost și va fi o cheie pentru deschiderea Estului”.

Eram complet șocată să văd detaliile hărții. S-a format o linie clară care lega estul de vest și apoi nordul de sud și mi-am dat seama că este vorba despre o rută comercială când am auzit: ”Voi reconstrui rutele comerciale”. Am văzut cum peisajul se schimbă dintr-unul rural și sub-dezvoltat într-unul cu orașe mari și cu multe fabrici.

Apoi mi-a atras atenția celălalt înger. El ținea în mâini un papirus. El mi-a dat pergamentul să-l citesc.

Era scris în românește și mă întrebam cum de îmi dă să citesc de vreme ce eu nu știu limba română. Apoi îngerul a spus: ”Citește și declară că a venit vremea României”. Chiar dacă nu cunoșteam limba am început să citesc următoarele cuvinte:

”România, a venit vremea ta. Te-am pregătit și te-am calificat. Nu vei mai fi numită ”stearpă și părăsită”, ci ”plină de rod și preaiubită”. Oamenii nu vor mai spune că sunteți cu 100 de ani în urmă; și nici tu nu vei mai gândi asta despre tine. Pentru că ridic o generație care va fi plină de înțelepciune, revelație și frică de Domnul”.

”Această generație are o ungere de pionierat care va schimba atmosfera națiunii. Se vor ridica tineri lideri care vor influența întreaga lume. Femei și bărbați tineri vor deveni părinții unei generații mai bătrâne care s-a simțit dintotdeauna orfană. Acești tineri vor modela familia într-o asemenea măsură încât alte națiuni vor veni să învețe de la tine”.

”Cheia pe care o aveți se numește cheia familiei. Ea deschide ușa pentru ca generațiile să umble în plinătatea tuturor generațiilor, fiecare generație primind ceva de la generația trecută și dând mai departe ceva generațiilor viitoare. Odată cu acest cuvânt eliberez și toate resursele necesare pentru împlinirea lui”.

Îngerii au dispărut imediat după ce am citit cuvântul.

Dienie Kotze – Cornelia, Africa de Sud

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.