Felicitări frate păstor!

Romanul Diasporei.

La Londra s-a auzit ca printre romanii din Marea Britanie exista un roman care voluntar s-a daruit romanilor.

Din 2003 pana in present este implicat activ in fundatia Cristian Charity New Hope care ajuta oamenii fara adapost , oameni ai strazii cu diverse adictii.

Este pastor la Biserica Apostolica Raul Sfant din Pinner – Londra unde dealungul anilor mii de romani si-au gasit alinare sufleteasca, vindecare si un scop pentru viata

Din 2007 Pastorul Daniel Martin si-a impatrit timpul intre familie, joburi si ajutorarea celor in nevoier care, din pacate, nu sunt deloc putini. A mers la sute de interviurii pentru a traduce, a completat mii de formulare ( pentru NINO, UTR, inscrierea copiilor in scoli, amenzi, etc.) a mers la tribunale, scoli, spitale, primarii pentru a-I ajuta pe romanii in dificultate. Ca si cum toate acestea nu ar fi fost deajuns trebuie spus ca pentru tot ajutorul acordat niciodata nu a cerut vreun ban.

Reverendul Daniel Martin a participat si organizat numeroase conferinte si conventii pentru romanii din Marea Britanie

Presedintele Romaniei (prin Ambasada Romaniei in Marea Britanie ) a prins prilejul si l-a rasplatit pentru aportul adus comunitatii romanesti conferindui ordinal “Meritul Cultural” in grad de Cavaler.

Mereu bine dispus, smerit, gata oricand sa ajute Daniel Martin este numit astazi, 1 Decembrie, Romanul Diasporei.

Sursa: https://www.facebook.com/1459430220959235/posts/2562300077338905/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.