MULTUMESC

M-au îmbrațisat mulți, încurajându-mă astfel cu acest gest simplu dar astfel de gesturi au menirea de a sensibiliza, schimba starea sufletească. Multumesc.

Am auzit cuvinte, frumoase, izvorâte din inimă, din naivitate refuz sa cred că au fost rostite din complezență, de pe buze. Cuvintele fac parte viața noastră, le folosim pentru transmite, transpune în vorbe simțăminte. Au fost multe cuvinte unele inocente, rostite de copilași altele complexe, complicate încărcate de complimente rostite de cei mari. Tuturor mulțumesc!

Am primit sute de mesaje pe „peretele” de la persoane cunoscute și necunoscute. Toți s-au oprit, și-au făcut timp pentru mine. Pentru mine, acum în societatea contemporană în care timpul a devenit problemă existențială, a te opri să transmiți prin scris un MESAJ este o MINUNE! MULȚUMESC! Mulțumesc familiei mele, familiei Izvorul Vieții pentru că au fost și sunt alături de mine.

Mulțumesc Doamne, că mi-ai dat putere să îmi asum trecutul, ai schimbat și șters trecutul meu. Când nu am mai sperat Tu, ai schimbat viața mamei mele, ai șters păcatele ei și ai mutat-o acasă la Tine!

Multumesc pentru tata, l-ai salvat și îl învrednicești să te slujească, îl folosești, pentru lărgirea Împărăției…știu că Tu vei vorbi și surori mele…

Doamne îți mulțumesc ca sunt înconjurat de oameni. Îți mulțumesc că sunt om…

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.