Premierul polonez apăra familia tradițională: „Nimeni nu se poate atinge de copiii noștri”

Premierul conservator al Poloniei, Mateusz Morawieki, s-a angajat să apere valorile tradiționale ale țării, în primul rând familia, în fața grupurilor de interese liberal-progresiste, care urmăresc să distrugă identitatea poloneză.
„A fi polonez înseamnă a fi normal”, a spus Mateusz Morawieki, referindu-se în mod explicit la tentativele de îndoctrinare a copiilor prin predarea ideologiei de gen în școli, tentative pe care le-a definit drept un experiment social.
Nu dorim experimente sociale și revoluții ideologice. În joc este viitorul copiilor noștri, iar acest viitor trebuie să fie în mâinile părinților, pentru că asta înseamnă normalitate”, a spus premierul într-un discurs ținut în fața Parlamentului de la Varșovia.
„Nimeni nu se poate atinge de copiii noștri. Cine ridică o mână – o mână ideologică – ridică mâna împotriva întregii noastre comunități”.
Cei ce vor să ne otrăvească copiii cu ideologia lor, cei care vor să îngrădească drepturile părinților, cei ce vor să distrugă legăturile de familie sau să intre în școlile noastre, fără a fi fost invitați, cu manualele lor ideologice vor să așeze Polonia pe un butoi cu pulbere, vor să declanșeze un război cultural”.
„Nu va fi niciun război Nu voi permite acest lucru. Dacă există unii care vor acest război, vă asigur că noi îl vom câștiga. Familia îl va câștiga, pentru că familia este esența valorilor poloneze. A fi polonez înseamnă a fi normal”.
Fulminantul discurs al premierului polonez vine pe fondul opoziției crescând a societății poloneze față de tentativele de promovare a propagandei homosexuale și transgender în această țară profund catolică. De altfel, Biserica Catolică se află în fruntea curentului care se opune ideologiei de gen importate din Occident.
Partidul Lege și Justiție (PiS), din care face parte și premierul Mateusz Morawieki, se opune vehement îndoctrinării tineretului în spiritul ideologiei LGBT.

Sursa: https://bpnews.ro/2019/11/21/premierul-polonez-apara-familia-traditionala-nimeni-nu-se-poate-atinge-de-copiii-nostri/#.XdadMSX8uaM

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Premierul polonez apăra familia tradițională: „Nimeni nu se poate atinge de copiii noștri”

  1. Pingback: Premierul polonez apăra familia tradițională: „Nimeni nu se poate atinge de copiii noștri” — Ciprian Barsan – Blog Creștin Ardelean Viorel

Comentariile sunt închise.